LifeStyle

O vară perfectă, cu revista Casa mea iulie-august 2016

Turcoaz şi culori solare, miros de lavandă, zile lungi de vară şi multe clipe frumoase petrecute în aer liber – iată câţiva dintre stimulenţii care ne-au inspirat în această ediţie a revistei Casa Mea dedicată sezonului estival.

Pentru început, o să vă „îmbrăcăm” casa în decor provensal, un stil potrivit dacă vă plac finisajele naturale, nuanţele calde şi accentele romantice. Dacă sunteţi persoane mai dinamice şi preferaţi tonurile tari, vă sugerăm mobilierul în culori solare.

La pagina 14, găsiţi o selecţie de obiecte foarte frumoase, care vor aduce buna dispoziţie în locuinţele voastre. Apoi, vă sfătuim cum să vă amenajaţi o bucătărie de vară, un loc numai bun de gătit preparate delicioase şi de petrecut cu prietenii în serile lungi de vară. Iar la final, pentru ca totul să fie perfect, vă dotăm grădina cu o piscină care să vă răcorească în zilele toride.

Pentru mulţi dintre noi, vacanţa nu înseamnă doar relaxare la malul mării sau pe potecile munţilor, ci şi punerea în practică a hobby-urilor preferate. Ei bine, unul dintre acestea este să meşterim tot felul de lucruri frumoase şi utile, cu ajutorul cărora să ne transformăm casa şi grădina în locuri pline de culoare. Câteva idei vă prezentăm şi noi la pagina 20.

Bucuraţi-vă de vară, de frumuseţile oferite de natură şi nu uitaţi să aduceţi din călătoriile voastre lucruri care să vă amintească de momentele preţioase petrecute în această perioadă.

 

 

 

 

 

Related posts

Ochiul interior al lui Homer. Cum scriu, cum citesc şi cum compun orbii

Adina Meyers

Cum sa bei corect apă pe parcursul zilei pentru o hidratare corespunzătoare

Adina Meyers

Electrolux lanseaza primul aspirator din clasa energetica AAAA de pe piata de electrocasnice: UltraOne Quattro

Adina Meyers