Un univers in miniatura, plin de farmec si de candoare, prin intermediul caruia un baietel invata sa descopere lumea cea adevarata. Orice copil isi doreste o camera mare-mare, numai a lui, in care sa se joace, sa alerge, sa faca nazdravanii si sa-si primeasca micii musafiri. Apoi, viseaza la multi-multi prieteni de joaca din plus, moi, colorati si amuzanti, care sa-i tina companie in special noaptea (cand mami si tati trebuie sa doarma in camera alaturata), la multe jocuri si carti care sa-i stimuleze si sa-i dezvolte imaginatia si creativitatea.

Insa cel mai cool i se pare un pat supraetajat, dotat cu scarita, numai bun pentru a-si exersa calitatile de Spiderman sau pentru a scruta orizonturile… camerei. De data asta, mami si tati au putut sa-i indeplineasca pustiului lor absolut toate dorintele. I-au pus la dispozitie o camera spatioasa, pe care au amenajat-o simplu, cu mobilier din lemn masiv realizat la comanda, au decorat-o in culori vesele si optimiste si au animat-o cu multe jucarii simpatice. “Reteta” a avut mare succes atat la cel mic, cat si la cei mari!

Decoreaza camera celui mic cu stickere! Le gasesti in majoritatea hipermarketurilor de do it yourself, intr-o multitudine de modele si culori. Avantaje: sunt accesibile ca pret, foarte decorative si se lipesc/dezlipesc foarte usor.   

Amenajare realizata de designerul Eva Duca, tel.: 0727-887.499

Material publicat in revista DOMUS, editia aprilie 2011

Related posts

10 idei îndrăznețe pentru copiii plictisiți

Adina Meyers

Design de apartament fara detalii elaborate

Adina Meyers

Cum sa amenajezi un colt de joaca pentru copilul tau

Adina Meyers