LifeStyle

O iubire “usor pikanta” la Goldart

Piesa care, initial, purta titlul de “Happy-end” ilustreaza povestea unui cuplul format dintr-o actriţa tanara, fara prea multa cultura sau talent, insa extrem de frumoasa si feminina si un regizor destept, cu o cariera promiţatoare.

Cei doi se iubesc si se urasc in acelasi timp, se joaca unul cu altul precum soarecele cu pisica, se vor si in acelasi timp fug unul de altul, dar nu pot trai separat. Este descrisa relaţia tipica dintre oamenii care se iubesc, insa nu vor sa recunoasca acest lucru, de aici decurgand o serie de intamplari comice. 

Este o poveste “vintage” updatata vremurilor noastre. Umorul replicilor este scos in evidenţa prin talentul celor doi actori, Marian Popescu si Monica Florescu.

Intrarea este gratuita, acesta fiind inca unul din sectacolele pe care Casa de Licitaţii Goldart le organizeaza pentru a susţine cultura romaneasca si tinerele talente. 

Related posts

Stiluri de termoșeminee pe care ar trebui să le ai în vedere

Adina Meyers

Noutati internationale si design romanesc la Delta Studio

Adina Meyers

Pizza de casa cu blat subtire

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe