Asa cum spun ei acum, aceasta a fost una dintre cele mai mari oportunitati pe care le-au putut avea. Fara curajul de a o valorifica, azi nu ar fi avut o locuinta in care se simt minunat si de care sunt mandri.

Apartamentul este destinat unei familii compuse din patru persoane si are o suprafata construita de 170 mp, care include si doua terase.

Amenajarea interioara este rezultatul imaginatiei proprietarei si a prietenei acesteia (designer), ambele indragostite de arta amenajarilor cu stil. Demersul decorativ a durat cinci luni si costat intre 30.000-35.000 euro, dintre care 30.000 au fost investiti doar in mobilier si accesorii, iar 5000, in electrocasnice.

Proprietarii au mixat piesele de mobilier noi cu cele vechi, cu obiecte de arta si tablouri (unele mostenire de familie, altele achizitionate recent), totul intr-un joc vesel si rafinat, menit sa linisteasca si sa binedispuna. Din punct de vedere cromatic, au fost folosite combinatii puternice, de alb si negru, ce imprima o imagine echilibrata, ordonata, calda.

Rezultatul acestor eforturi este reprezentat de o locuinta moderna, confortabila si primitoare, care impresioneaza prin felul in care imaginatia s-a jucat, imbinand elegant modul de partajare si ocupare a spatiului, culorile si intensitatea luminii.
Designer Ina Mantea

Related posts

Ce combinații de gresie și faianță să alegi pentru baia ta?

Adina Meyers

La ce trebuie sa fii atent atunci cand cumperi un prelungitor?

Adina Meyers

Trucuri de ingrijire pentru mobilierul din MDF

Adina Meyers