LifeStyle

Nu uitati! A aparut revista Casa Mea de septembrie! O puteti cumpara si online

Nu uitati!  A aparut revista Casa Mea de septembrie. Găsiţi în paginile sale soluţii isteţe pentru amenajarea camerei copilului, dar şi sugestii de mobilier sau accesorii pentru zona de studiu. Tot la început de toamnă vorbim despre cramă şi cămară, despre locurile cele mai potrivite pentru amplasarea lor, despre materialele folosite şi variantele de decorare.

Aici o puteti cumpara online >  https://goo.gl/U1XrhV

Iata cele mai importante articole din aceasta luna: 

  1. Un decor contrastant

Încredinţat arhitecţilor Raluca şi Dragoş Scurtulescu de la STUDIO3plus, proiectul de amenajare al apartamentului cu două camere s-a bazat pe alăturarea unor materiale cu impact vizual mare, care conturează personalitatea puternică a beneficiarilor, dar care totuşi păstrează interiorul cald şi primitor.

Text: Oana Voicu / Foto: Cosmin Dragomir

  1. “Ne-am dorit o casă contemporană, cu accente clasice”

Iubitori de artă şi de spaţii deschise, aerisite, proprietarii acestei case din Timişoara au dorit ca locuinţa lor să le îmbine pasiunile, nevoia de spaţiu şi preferinţele cromatice, într-un ambient perfect adaptat stilului lor de viaţă.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

  1. Vila de la malul mării

În centrul staţiunii Mamaia, poziţionată între ţărmul mării şi Lacul Siutghiol, am descoperit o vilă cu arhitectură contemporană şi interioare foarte spaţioase, amenajate modern, o casă de vacanţă ideală pentru iubitorii mării şi pentru petrecerile interminabile din sezonul estival.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

  1. O grădină cu un farmec aparte

Ascunsă în spatele unei bariere de verdeaţă, departe de privirile şi zgomotele din exterior, grădina unei familii de timişoreni încântă prin amenajarea ordonată, aerisită şi prin senzaţia de intimitate oferită de natura ce o înconjoară.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

  1. Note masculine suprapuse unei arhitecturi interbelice

O amenajare cu influenţe loft-industriale şi elemente originale, ce respectă stilul interbelic al zonei şi al clădirii. Spaţiul utilizat în mod optim beneficiază de o imagine finală plăcută, modernă şi confortabilă.

Text: Oana Voicu / Foto: Miso Architects

  1. Extindere pe verticală a unei case vechi

Casa este amplasată în Bucureşti, având o amprentă la sol de 90 de metri pătraţi şi o suprafaţă totală de 295 de metri pătraţi. Realizată pe o clădire deja existentă, construcţia a fost mai întâi consolidată, apoi extinsă la nivelul parterului, iar la final supraînălţată cu etaj şi mansardă.

Aici puteti cumpara revista in format PDF >  https://goo.gl/U1XrhV

Related posts

Ghid în caz de furtună: Ce trebuie să facem să nu fim loviţi de fulger

Adina Meyers

Vineri se pun in vanzare biletele pentru super-concertul Roger Waters – The Wall!

Adina Meyers

Care sunt tipurile de paturi în hoteluri?

Adina Meyers