LifeStyle

Noutățile lunii februarie la Netflix

Primim vești bune din viitor: producțiile lunii februarie se apropie și ne aduc povești intense, încărcate de suspans și aventură.

Pregătește-te de Tribes of Europa, cea mai nouă producție SCI-FI, venită de la producătorii serialului DARK, cu Ana Ularu în distribuție; Malcolm & Marie, un film de Sam Levinson, cu și despre dragoste, cu Zendaya și John David Washington în rolurile principale; To All the Boys: Always and Forever, ultima parte din trilogia bazată pe romanele lui Jenny Han.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Firefly Lane, Behind Her Eyes, Capitani, The Last Paradiso, News of the World, Red Dot, I Care a Lot, Pelé, Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie, 1917, Jurassic World, The Danish Girl și încă multe altele. Mai rămâne doar să apeși pe butonul play!

 

 

Noutățile NETFLIX – FEBRUARIE 2021

2 FEBRUARIE 2021

 

Kid Cosmic – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

În acest serial animat produs de creatorul animației „Fetițele Powerpuff”, un băiat straniu și inventiv capătă superputeri după ce găsește cinci inele cosmice.

2 FEBRUARIE 2021

Mighty Express: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Mighty Express: Sezonul 2

Trenurile Mighty Express își continuă misiunile minunate, transportând oase gigantice de dinozaur și o caracatiță micuță sau căutând comori secrete.

2 FEBRUARIE 2021

Tiffany Haddish Presents: They Ready: Season 2 – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Titlu localizat: Tiffany Haddish prezintă: Sunt pregătite! Sezonul 2

Tiffany Haddish invită pe scenă un nou grup de comedieni, fiecare cu propriul tip de umor și viziune comică asupra vieții, ilustrate în fața unui public mascat.

3 FEBRUARIE 2021

All My Friends Are Dead – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Toți prietenii mei au murit

La o petrecere de revelion, un grup de prieteni trece prin evenimente amețitoare, care aduc la lumină secrete, frâng inimi și au un deznodământ șocant.

3 FEBRUARIE 2021

Black Beach – FILM NETFLIX

Un avocat cu un viitor promițător se vede obligat să-și înfrunte trecutul atunci când acceptă să negocieze cu un răpitor care i-a fost prieten.

3 FEBRUARIE 2021

Firefly Lane – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Aleea cu licurici

Tully și Kate fac cunoștință în copilărie pe Aleea cu licurici și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani.

Citește mai multe pe romanialibera.ro

Related posts

Black Friday la birouri!

Adina Meyers

Invitatie pentru antreprenori: Romania libera organizeaza Scoala de Business

Adina Meyers

Cum se curăţă eficient tastatura laptopului?

Adina Meyers