LifeStyle

Noutati internationale si design romanesc la Delta Studio

Intre 24 aprilie si 9 mai, la Delta Studio (Bulevardul Progresului nr. 1-3, Bucuresti) va avea loc o expozitie dedicata noutatilor internationale recent lansate la targurile de profil din domeniul ceramicii, amenajarii baii si bucatariei, completata de produse cu design romanesc.

In plus, daca aveti in plan amenajarea casei, puteti beneficia de discounturi speciale, mai exact 20% discount la mobilierele de baie si bucatarie, productie proprie, si 10% discount la restul produselor.

An de an, specialistii Delta Studio sunt prezenti la targurile internationale, unde descopera trendurile la nivel european si mondial in materie de design de interior.

Pe piata din Romania Delta Studio reprezinta un trendsetter, si nu doar din ipostaza unei firme ce aduce cele mai in voga produse, sisteme si solutii pentru design interior, ci si ca formator de opinie in baza experientei directe cu designerii, arhitectii si clientii finali.

 

 

 

Related posts

Cum poți fi propriul barista: rețeta unui cappuccino perfect

Adina Meyers

Când plantezi crinii și cum îi îngrijești

Oana Voicu

Copiii descoperă că au superputeri cu Itsy Bitsy

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe