Chiar daca apartamentul tau este temporar, este minunat ca atunci cand vii acasa sa te simti ca acasa. Iti poti transforma singur locuinta. Pana si canapeaua extensibila plictisitoare, poate deveni o mica opera de arta.

Nimic nu este imposibil, poti aduce veselie in casa ta chiar si daca iti pictezi masa de bucatarie. In cazul in care iti plac proiectele de tip DIY, iti poti face propriul pat tapitat. In acest fel vei reimprospata aspectul mobilei de dormitor. Daca nu vrei sa cheltui o avere pe mobila noua, poti consulta sugestiile de mai jos.

1. Ocupa-te de iluminarea camerelor. Iluminarea este unul dintre cele mai importante aspecte dintr-o casa. Investiti in becuri cu putere mai mica pentru a schimba atmosfera in camera, de la odihnitor la romantic. Chiar daca achizitionezi mobila de bucatarie ieftina ai grija sa fie de calitate!

2. Mergeti in magazinele care vand stofa si cumparati bucatile de materiale, prea mici ca sa mai poata fi vandute. Acestea sunt perfecte pentru a confectiona fete de perna, draperii sau orice altceva va trece prin cap. Un avantaj este faptul ca pretul lor reprezinta 1/3 din pretul initial si arata la fel de bine.

3. Nu uitati de plante. Atunci cand aveti plante intr-o camera, atmosfera va prinde viata. Pentru bucataria voastra puteti chiar sa incercati sa amenajati o mica gradina de plante, in ghiveci.

4. Puneti accentul pe pardoseala. La fel ca si peretii si pardoseala are nevoie de atentie. Daca aveti pardoseala de lemn, o puteti slefui si chiar vopsi. Alegerea unui covor in culori vesele poate fi un plus.

5. Alegeti solutii inteligente de depozitare. Luati in considerare utilizarea rafturilor de carti, inalte, pentru un efect mai dramatic, sau sa profitati de spatiul de sub pat pentru a stoca lucruri pe care vreti sa nu le tineti la vedere.

6. Foloseste materiale cu diverse modele pentru a schimba atmosfera din orice camera. Poti combina orice stil si textura, in functie de gusturile pe care le ai.

7. Investeste in piese de mobilier care nu au varsta. Fie ca este vorba despre o canapea clasica sau o masa, veti vedea ca va fi o alegere inteleapta.

8. Luati in considerare solutii simple pentru a reconditiona anumite obiecte pe care le aveti in casa. De exemplu, daca aveti o canapea veche din piele, o puteti reconditiona cu putin ulei de masline. Va face minuni pentru suprafetele din piele.

9. Arunca un ochi si pe site-urile care vand obiecte vintage, sau obiecte la mana a doua. Puteti fi surprinsi de lucrurile pe care le veti gasi.

Related posts

O casa in desert

Adina Meyers

Accesorii moderne pentru o casa moderna

Adina Meyers

Pregateste-ti casa pentru vara

Adina Meyers