LifeStyle

OMS: Coronavirusul, la fel ca gripa spaniolă, dispare vara și se întoarce toamna. Milioane de oameni ar putea muri în al doilea val

Milioane de oameni ar putea muri în cazul unui al doilea val al coronavirusului, a avertizat un oficial al Organizației Mondiale a Sănătății, adăugând că pandemia a evoluat până acum așa cum au anticipat oficialii de la OMS.

Comparăm cu gripa spaniolă, care s-a comparat la fel cu Covid: a scăzut în vară și a revenit puternic în septembrie și octombrie, fiind responsabilă pentru 50 de milioane de decese în timpul celui de-al doilea val”, a spus dr. Ranieri Guerra, director general adjunct al OMS.

Observațiile lui Guerra vin în momentul în care mai multe țări din Europa – și de pe tot globul – încep să relaxeze măsurile de restricție introduse inițial pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Oficialii UE urmează să decidă ce țări vor fi supuse restricțiilor de călătorie, după ce își vor redeschide granițele pentru călătoriile internaționale.

Related posts

Mapei în Piaţa Domului din Milano

Adina Meyers

Sănătate și curățenie în spitale și clinici medicale

Adina Meyers

Craciunul acesta L’Occitane te ajuta sa oferi cadouri parfumate, pretioase si festive

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe