O scoala din secolul al XIX-lea a fost transformata intr-o locuinta spatioasa, ce pastreaza patina timpului prin detaliile arhitectonice de epoca si piesele de mobilier vintage.

Cladirea a fost construita in 1842, iar restaurarea si pastrarea trasaturilor sale istorice au fost prioritare pentru noii proprietari, o familie cu trei copii.

Pentru a beneficia de mai mult spatiu, proprietarii au construit o extensie in spatele casei si un al doilea etaj. Acestia au terminat lucrarile de renovare in 2013, transformand vechea scoala intr-o locuinta confortabila.

Usile mari, de la intrarea principala, au fost vopsite bleu, iar gardul pitic ce inconjoara gradina a fost special construit in acest stil, astfel incât sa nu blocheze comunicarea casei cu restul satului, data fiind legatura emotionala a satenilor cu fosta scoala.
Anexa in care pe vremuri locuia directorul scolii a fost transformata in camera de oaspeti, pe care proprietarii o inchiriaza uneori vizitatorilor.

Va lasam sa descoperiti interiorul spectaculos al acestei case istorice in imaginile din bogata galerie foto.

 

Related posts

Cum sa folosesti iluminarea artificiala in locuinta ta

Adina Meyers

8 culori de vopsea pe care le puteti folosi in camera de zi

Bianca Ion

Inceputuri imaculate cu Arctic

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe