Într-o lume în plină schimbare, punem un preț mai mare pe confortul nostru. Elvila s-a adaptat tendințelor prin piese noi de mobilier.

Accentul major în acest sezon în ceea ce privește camerele de zi este confortul.

Canapelele Vivaldi, cu margini moi, textile confortabile, imprimeuri organice sunt opțiunea perfectă dacă ai în plan să îți schimbi canapeaua. Un mare atu al acestei game este salteaua de tip relaxa. Salteaua de acest gen te va ajuta cu siguranță să îți relaxezi organismul după o zi solicitantă.

set canapele Vivaldi de la Elvila

Tendința neutră pentru 2021 – 2022 continuă subtil

Trendurile pe care le vedem pentru toamna anului 2021 reflectă schimbările noastre ca reacție la pandemie. Tendința neutră pentru 2021 – 2022 continuă subtil, departe de griurile reci tradiționale, către tonuri pământii, mai calde. Această tendință se referă la crearea unor spații calde care se simt intime, primitoare și familiare.

Verde, crem și gri se potrivesc peste tot

Tonurile pământii, mai strălucitoare alături de verdele moale primitor devin din ce în ce mai populare. Acestea oferă o alternativă odihnitoare la tonurile reci care până deunăzi făceau parte din opțiunile frecvente. Verde, crem și gri sunt culorile care pot fi folosite în toate zonele casei. Pot fi încorporate în orice piesă. De la o pânză sofisticată și complementară pentru țesături, până la tapeturi și mobilier din toate genurile. Nuanța taupe, plină de spirit și pământie poate fi și modernă și sofisticată în același timp.

Cel mai important punct de atracție

De exemplu, biblioteca ELITE are o culoare crem care este foarte versatilă, atemporală și clasică, și practică, de asemenea. Se combină bine în multe palete de culori. Ține minte că în fața punctului de atracție din încăpere trebuie să se găsească cel mai important set de piese de mobilier. Mai exact canapeaua, scaunele și măsuța de cafea.

biblioteca Elite de la Elvila

O alternativă pentru o pată de culoare în camera de zi este un taburet plasat în zona mesei de cafea. Este util să acordați atenție și tonurilor de culoare individuale. Pentru a vă asigura că există suficient contrast pentru ca ochiul să distingă diferitele straturi.

Taburet Alaz mentol -Elvila

Adăugați structură cu ajutorul elementelor cum ar fi taburetul ALAZ în nuanța mentol și evidențieri cu accent auriu la bază. Această nuanță de verde poate adăuga o atmosferă naturală și dispoziție aspectului camerei tale. De asemenea, plantele sau orice alt obiect colorat sunt un alt mod de a crea puncte focale luminoase. În completarea living-ului comoda este unul din obiectele centrale. Fru- musețea unei comode este că o puteți muta dintr-un dormitor într-un spațiu de locuit fără prea multă agitație.

Comoda AZTECA de la Elvila

Comoda TV 2U2S AZTECA trio se integrează cu succes în camera de zi, având atât un rol estetic cât și unul funcțional cu spații de depozitare.

Catifeaua, expresia luxului

pat Marisa de la Elvila

Patul Marisa sau patul Reina sunt opțiuni perfecte care vă pot transforma camera de odihnă într-un colț luxuriant. Un cadru de pat din catifea adaugă un touch extrem de elegant acestei camere. Puteți găsi opțiuni cu doar tăblii tapițate din catifea sau optați pentru un cadru complet tapițat. Această opțiune festonată adaugă o atmosferă minunată Art Deco spațiului. Ramele de pat din catifea vin într-o gamă de stiluri variată. Astfel puteți găsi nuanța care să se potrivească perfect dormitorului vostru. Asociați cu accente mai tradiționale sau moderne pentru a păstra aspectul specific gusturilor voastre. Încercați să asociați așternutul cu alte culori calde, cum ar fi galben pal, crem sau roz pastel. Nuanțele sunt perfecte și pe alte textile din dormitor, cum ar fi perne și tapițerie.

Salteaua potrivită înseamnă somn odihnitor

Paturile nu sunt complet echipate fără o saltea bună. E drept că nu ai control asupra stresului cotidian, dar un lucru asupra căruia ai control este confortul saltelei. Așa că atunci când aceasta îți dă semne că trebuie schimbată, ascult-o.

Elvila- saltea Magnigrante

O saltea superioară pusă unui pat precum patul Orea va reduce durerile accentuate ale coloanei vertebrale, ale zonei lombare și gâtului, ajutând la menținerea unei poziții corecte a coloanei.

pat Orea de la Elvila

De asemenea, contribuie la relaxarea mușchilor și la buna circulație a sângelui. Pentru asta ai nevoie de o gamă de saltele tip Relaxa cu arcuri și îmbogățite cu spumă. Una dintre cele mai bune saltele din punctul de vedere al raportului preț-calitate sunt saltelele Magni-Grande, Silverstone sau Cosmopolitan. Însă în colecția Elvila găsești saltele pentru toate nevoile și bugetele.

Biroul, un colț indispensabil

Știm că 2020 ne-a determinat să ne reorganizăm viața din toate punctele de vedere. O piesă aleasă potrivit va fi alegerea perfectă care vă piesele de mobilier funcționate pot fi și frumoase! 

Ansamblul Office îți poate completa personalitatea și, de ce nu, să se plieze pe specificul jobului tău. Dacă ai nevoie de un calculator, două monitoare și alte accesorii, optează pentru un birou mai mare. Și carea neapărat să aibă și sertare. Completează biroul cu scaunul Blues Mentol. Cu o formă grațioasă, organică și un confort sublim, acest scaun modern va da un ton elegant acasă. În plus, vei putea sta câteva ore bune fără să te doară tot corpul.

Ansamblu Office de la Elvila

Camera copiiilor

Spațiile pentru copii merită la fel de multă (sau chiar mai multă) atenție ca orice altă cameră din casa ta. Gama de tineret Luca, de la Elvila, conține mobilier pentru întreaga cameră. Este în culori neutre cu mici accente taupe. Din ce în ce mai mult, părinții optează pentru o astfel de paletă pentru camerele copiilor lor. Nu există nicio îndoială că astfel de spații au un impact pozitiv asupra micilor lor locuitori. Crează-le un mediu calm și confortabil pentru joacă, studii și somn.

Mobilier Luca _ Elvila

Detaliile fac diferența, chiar și în holul casei

Utilizați acest spațiu de intrare  pentru a adăuga detalii elegante de decor. Care vă vor ajuta să ridicați atmosfera generală a casei. O bancă simplă într-o configurație vibrantă va adăuga atât confort, cât și aspect. Finalizați expresia cu o oglindă elegantă. O piesă deosebită pentru depozitare și confort, bancheta se va integra cu succes în hol. O poți folosi de fiecare dată când îți cureți pantofii sau te încalți. Poți opta pentru o banchetă prevăzută atât cu spațiu de depozitare pentru accesorii, dar și cu raft special pentru încălțăminte. Este totodată un alt mod mic, dar impactant, de a adăuga o bucată de catifea într-o cameră. Un alt plus al acestei piese constă în faptul că pot fi mutate cu ușurință. Astfel încât să aveți flexibilitatea de a le muta de la intrare în dormitor sau în sufragerie. Evident dacă doriți o modalitate ușoară de a vă schimba aspectul casei.

Verde, crem și gri sunt culorile în tendințe  ale acestui an. Ne întoarcem astfel la origini, la spiritul tradițional românesc. Ne oferă oportunitatea de a reda prin piese de mobilier statement libertatea, viața, lumina. 

Mobilier hol - Elvila

Related posts

Mobilier multifunctional si mult albastru

Adina Meyers

Tu stii de ce tot mai multe persoane au inceput sa cumpere oale sub presiune?

Adina Meyers

Culorile in dormitorul barbatilor

Adina Meyers