LifeStyle

Noblesse Interiors castiga doua premii speciale la Caminul 20 ani

Noblesse Interiors a primit doua premii speciale in cadrul evenimentului Caminul 20 ani, eveniment care a avut loc la Palatul Noblesse pe 30 martie. Loredana Preda, CEO Noblesse Group, si Silviu Preda, managing partner, au primit trofeul pentru dezvoltarea designului si incurajarea tinerilor designeri, pentru modul in care au conceput transformarea unei cladiri vechi intr-un modern atelier de design , dar si intr-un showroom unic in Europa , gazduite in interiorul Palatului Noblesse .

Al doilea premiu a fost inmanat designerului Alessandro Lusito, manager departament proiectare la Studio InSign (member of Noblesse Group), pentru aportul in realizarea proiectului Palatul Noblesse.

Premiile vin ca o recunoastere a  viziunii si a efortului depus pentru dezvoltarea si promovarea  designului de interior in Romania, intr-un concept unic, de referinta pe piata internationala.

Pasionatii de design interior regasesc in portofoliul Noblesse Interiors cele mai importante branduri din lume, fie ca este vorba de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat, textile, placari si  finisaje premium. De asemenea, Noblesse Interiors ofera servicii complete de proiectare si consultanta, avand o echipa complexa de designeri si arhitecti talentati  ale caror proiecte se bucura de recunoastere internationala.

Evenimentul a fost prezentat de actrita Monica Davidescu si a avut ca scop aniversarea celor 20 de ani de existenta a revistei Caminul. Evenimentul a avut loc la Palatul Noblesse, cladire monument istoric si showroom-ul Noblesse Interiors, un spatiu inedit care prezinta o incursiune in lumea designului interior. Tot in cadrul evenimentului a fost prezentat in avanpremiera si cel mai nou spatiu inaugurat in cadrul Palatului Noblesse –  Biblioteka – hub for designers, spatiu dedicat designerilor si arhitectilor de interior. Lansarea oficiala a spatiului va avea loc in luna mai .

Noblesse Interiors este parte din Noblesse Group International, o companie multibrand ce ofera produse si servicii de valoare, conectand industria creativa si culturala sub motto-ul Add value to your lifestyle.

Noblesse Group International   www.noblesse-group.com  pr@noblesse-group.com

Noblesse Interiors www.noblesseinteriors.com  info@noblesseinteriors.com 

Palatul Noblesse www.palatulnoblesse.ro   event.manager@palatulnoblesse.ro

 

Related posts

Jocurile copilariei tale sunt la Itsy Bitsy

Adina Meyers

Sănătate și curățenie în spitale și clinici medicale

Adina Meyers

Black Coffee la Nuba Beach Club

Adina Meyers