LifeStyle

(P) Noble Drinks & Networking Events – intalniri lunare de business la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace

Seria de intalniri de business Noble Drinks & Networking Events, organizate de Palatul Noblesse- Lifestyle Palace in Bucuresti continua pentru al doilea an consecutiv!

Noble Drinks & Networking Events 2017 duce mai departe initiativa lansata anul trecut de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace de a conecta membrii principalelor comunitati de business din Romania, intr-un mediu intim si nobil pentru degustari si networking de calitate.

Vizitatorii sunt asteptati o seara pe luna, incepand cu ora 19:00, in atmosfera eleganta a Palatului Noblesse- Lifestyle Palace in note de jazz&blues, oferind cadrul perfect pentru a descoperi gusturi si arome alese si pentru a imbina experienta degustarii unor bauturi rafinate cu evenimente de networking.

Prima editie din 2017 a Noble Drinks & Networking Events va avea loc marti, 28 Martie, editie organizata in parteneriat cu Belgian Connection si Noblesse Interiors, cu sprijinul Affligem.

Evenimentul va reuni si o selectie de vinuri alese oferite de Tohani Romania si Vinarte.

Uber este partener de mobilitate al Palatului Noblesse! Cu Uber ajungi confortabil, convenabil si in siguranta, indiferent de destinație, iar o masina este mereu la un buton distanta. Participantii care nu au incercat Uber pana acum beneficiaza de o prima cursa gratuita, in limita a 25 de lei, daca isi fac un cont pe Uber.com/App și introduc in aplicatie codul promotional NOBLESSE.

Seria Noble Drinks & Networking Events 2017 cuprinde 8 editii, lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, septembrie, octombrie si noiembrie.

Noble Drinks & Networking Events reprezinta un canal unic de comunicare cu un public special premium. Pentru companiile interesate de un plus de vizibilitate si proiecte speciale in cadrul seriei de evenimente, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace pune la dispozitie o gama larga de solutii, astfel incat sa genereze valoare in  urma colaborarii. In functie de obiectivele companiei, vom realiza acordul potrivit pentru a obtine maximul de beneficii ca partener al evenimentelor. Pentru oportunitati de parteneriat si promovare puteti contacta: event.manager@palatulnoblesse.ro, +40 749 23 23 11.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de Facebook Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, pentru a fi la curent cu intregul calendar de evenimente 2017.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.

 

Related posts

(P) Alege să stai în lumină cu PharmaCore Acne Control

Adina Meyers

Succes peste aşteptări la Textile Technology Show

Adina Meyers

Budinca hranitoare cu lapte de cocos si seminte de chia

Adina Meyers