Home LifeStyle

Netflix anunță data de lansare pentru The Crown: Sezonul 4 – VIDEO

Netflix anunță astăzi data de lansare pentru serialul THE CROWN Sezonul 4 printr-un clip care oferă indicii despre apariția în noul sezon a Prințesei Diana și al Primului Ministru Margaret Thatcher.

Serialul se lansează la nivel global pe 15 noiembrie.

Monarhia, mai presus de orice. Gillian Anderson (Margaret Thatcher) și Emma Corrin (Lady Diana Spencer) se alătură Oliviei Colman (regina Elisabeta a II-a) în sezonul 4 al serialului The Crown, din 15 noiembrie.

SINOPSIS

Anii 1970 se apropie de final și Regina Elisabeta (Olivia Colman), alături de restul familiei, caută să păstreze linia succesiunii prin găsirea unei mirese adecvate pentru prințul Charles (Josh O’Connor), care încă nu este căsătorit la 30 de ani.

Pe măsură ce națiunea începe să simtă impactul politicilor controversate propuse de prima femeie Prim Ministru al Marii Britanii Margaret Thatcher (Gillian Anderson), apar tensiuni între ea și regină, care se agravează pe măsură ce Thatcher conduce țara către războiul Falklands, generând un conflict în cadrul Commonwealth-ului.

În timp ce relația lui Charles cu o tânără Lady Diana Spencer (Emma Corrin) oferă o poveste romantică necesară pentru a uni poporul britanic, familia regală devine din ce în ce mai divizată în spatele ușilor închise.

Related posts

O posibilă soluție a suprareglementării

Adina Meyers

“Romania libera” lanseaza cartea “William & Kate: A Royal Love Story”

Adina Meyers

Sfaturi pentru cei care se muta in casa noua

Adina Meyers