LifeStyle

Motivele perfecte pentru a vă cumpăra un robot de bucătărie

Un robot de bucătărie este un accesoriu util pentru orice colecțiede bucătărie. Aparatul poate face mai multe sarcini și poateîndeplini sarcini zilnice. Poate tăia, tăia cubulețe, amesteca și bate cu ușurință. Îl puteți folosi pentru a pregăti sosuri, a amesteca alimente și a le face piure. Există mai multe tipuri și modele de roboți de bucătărie, o gamă de produse care se pot potrivi bucătăriei și nevoilor dvs. de gătit, în funcție de nevoileși bugetul dvs.

Ce este un robot de bucătărie?

Un robot de bucătărie este un aparat de bucătărie care poate tăia, mărunți, felia, mărunți orice tip de alimente. Puteți pregătialimentele prin modificarea lamelelor. Diferite tipuri sunt disponibile astăzi pentru prepararea diferitelor sarcini. 

Un robot de bucătărie Philips este simplu de utilizat și produce rezultate. Acesta conține discuri de tăiere ascuțite pentru tocareaalimentelor. Odată ce introduceți legumele în tub, acestea atingdiscurile, rezultând tăieturi uniforme. 

Economisește timp

Pregătirea alimentelor într-un procesor economisește timp înbucătărie. Acesta se ocupă de sarcini mărunte precum tăierea, tocarea și mărunțirea. Acest lucru economisește timpsemnificativ. Eficiența este cea care a făcut ca acesta să fie obișnuit în multe gospodării și restaurante.

Ușor de gătit loturi mari de alimente

Un robot poate procesa cu ușurință loturi mari de legume și mâncăruri. Acestea au lame ascuțite, un motor puternic și un design ergonomic. Sunt cele mai bune pentru cei care practică o alimentație sănătoasă și o dietă. Un robot de bucătărie este de mare ajutor în timpul preparării mâncărurilor sănătoase. Acestavă economisește multe probleme și timp în bucătărie.

Consumul de alimente sănătoase făcute în casă

Un robot de bucătărie poate acționa ca o motivație pentru ceicare doresc să mănânce acasă, dar le este greu să prepare acasă. Dacă sunteți unul dintre ei, atunci vă puteți gândi să investițiîntr-un robot de bucătărie Philips. Astfel, vă va fi mai ușor săpregătiți mese prietenoase cu dieta.

Un procesor poate fi partenerul de bucătărie al unui profesionistcare lucrează. Pentru femeile care lucrează, poate fi un avantaj. Versatilitatea, funcționarea rapidă și caracteristicile ergonomicefac din robot un aparat de bucătărie preferat.

Merită un robot de bucătărie?

DA! În loc să petreceți timp pregătind mesele tăind ingredientelecu mâinile, un robot de bucătărie poate înlocui mixerul, mașinade tocat manual, blenderul și poate tăia legumele în cubulețemult mai repede.

Având în vedere că roboții de bucătărie sunt rapizi și se curățăușor, nu e de mirare că este o necesitate pentru bucătăriilerestaurantelor din întreaga lume. Dar asta nu înseamnă că doarbucătarii profesioniști ar trebui să le dețină. O mamă care lucrează, un tată mereu în mișcare și chiar și bunica care adorăsă-și răsfețe nepoții cu produse de patiserie vor beneficia cu siguranță de acest aparat de bucătărie de încredere.

Aveți nevoie de ghimbir tăiat fin pentru peștele gătit la aburi? Sau de cartofi perfect tăiați în cubulețe pentru o mâncăricăconsistentă de pui? Pregătiți mai ușor mâncarea cu o soluțieversatilă pentru nevoile dvs. din bucătărie. Faceți cunoștință cu robotul de bucătărie Philips Avance, deoarece acesta face toatămunca de pregătire pentru dvs. – fără complicații și fără mizerie.

Pe lângă mâncărurile sănătoase, creați pâine, prăjituri și băuturifăcute în casă – care sunt opțiuni mai sănătoase pentru familie. Folosind un cârlig de frământare metalic inovator, un motor puternic de 1000 W și un buton automat cu o singură atingerepentru aluat, a face pâine nu a fost niciodată atât de ușor.

Reduceți timpul de pregătire a mesei cu Philips

Când vine vorba de amestecat, frământat, mărunțit și tăiatingredientele, puteți avea încredere că acest robot de bucătărieva face o treabă bună. Fiind multifuncțional, un robot de bucătărie Philips este prevăzut cu un disc de feliere reglabil, presă pentru citrice și un bătutor cu balon dublu.

Bătătorul dublu cu baloane metalice poate bate albușurile de până la 6 ori mai repede decât un bătător obișnuit. Accesoriul cu cârlig de frământare din metal este conceput pentru a aplica forțapotrivită pe amestecul de făină și apă pentru a obține un aluatperfect frământat.

Related posts

Băneasa Forest Run, o singură cursă de alergare, două cauze sociale

Adina Meyers

Masterchef Gourmet, „bucatarul” bun la toate!

Adina Meyers

Vacanta cu surprize…placute

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe