Piesele de mobilier pictate manual sunt adevarate opere de arta. Astfel, tot mai multi proprietari cu initiativa si cu simt estetic au inceput sa scoata de prin beciurile si debaralele bunicilor si matusilor mai in varsta piese de mobilier care, in urma cu cativa ani, erau considerate demodate. Aceste obiecte a caror achizitie nu costa nimic, pot fi readuse la viata de mana iscusita a unor artisti plastici.

Aceste obiecte de mobilier au capatat, din nou valoare, dupa ce designerii au inceput sa puna un pret tot mai mare pe originalitate asa ca munca artizanilor si a desigenerilor populari a inceput sa fie ridicata la rang de arta. O astfel de piese capata valoare si datorita istoriei pe care o are in spate, timpul fiind cel care isi pune amprenta pe valoarea interiorului.    

Designerii folosesc aceste piese de mobilier pictate manual pentru a sparge monotonia unui interior clasic, pentru a da viata unei incaperi dar si pentru a creste valoarea unei case. Secretul unie piese de mobilier este pastrarea patinei timpului.  

Temele folosite de artistii platici sunt de inspiratie flamanda sau italiana dar, de ce nu, si din traditia transilvaneana. Fiecare piesa este personalizata in functie de preferintele clientului, astfel incat sa poata fi integrata usor in case de vacanta rustice dar si in locuinte moderne.

Related posts

5 amenajari simple, dar spectaculoase ale livingului de la mansarda

Adina Meyers

In stilul tinerilor

Adina Meyers

Cele mai impresionante 23 de case mici

Adina Meyers