Home

Mobila veche infrumuseteaza spatiile oricarei case

Fie care ai o casa mare sau una mai mica, mobila si accesoriile pe care le ai inauntru ii ofera spatiului o identitate unica, reprezentativa pentru tine. Iar mobila veche poate oferi casei tale o tenta foarte draguta sau chiar una melancolica.

In functie de ce obiecte de mobilier ai prin casa, poti sa-ti transformi locul intr-un spatiu cu un aer baroc sau poate chiar cu tente de anii ’30, 40’. Dar ce facem atunci cand mobile veche nu trece prin zilele cele mai bune din „viata ei”?

Simplu. Trebuie sa o ducem la o persoana care reconditioneaza obiecte vechi de mobilier sau sa incercam sa le refacem chiar noi.

Cu toate astea, daca iti place mobila veche, dar nu ai destule finante pentru ea, exista numeroase variante de mobila noua, dar cu tente vechi si cu un stil aparte. Seminee, masute sau scaune, toate pot sa-ti schimbe interiorul locuintei intr-un mod incredibil.

Mai multe variante de case care au fost schimbate cu ajutorul mobilei vechi puteti vedea in galeria foto.

Related posts

Incalzirea prin film cu infrarosu

Adina Meyers

Criterii de alegere a unui aparat de sudura de calitate

Adina Meyers

Advertorial: Incalzirea locuintei pe baza de panouri radiante, o solutie economica si sanatoasa la care apeleaza tot mai multi romani

Adina Meyers