LifeStyle

MOBILA EXPO a expus tendințele unei industrii care se reinventează de la an la an

MOBILA EXPOTârgul de mobilă cu vânzare – a fost organizat de ROMEXPO, în perioada 14 – 17 martie și s-a adresat celor și-au dorit să-și achiziționeze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuți din domeniu, la prețuri avantajoase.

 

Timp de 4 zile, expozanții au prezentat piese de mobilier pentru diferite stiluri de amenajare, iar vizitatorii au avut ocazia de aleagă dintre ofertele propuse de companii și să discute direct cu cei care proiectează și produc mobilă.

 

De asemenea, cei prezenți au primit sfaturi importante privind tendințele din domeniu. Specialiștii au recomandat alegerea variantelor minimaliste și a culorilor în trend, precum cea a mierii, de nuc închis sau wenge.

 

Tot de la firmele prezente, vizitatorii au aflat că în 2019 stejarul și cireșul sunt cel mai des întâlnite tipuri de lemn, fiind preferate datorită durabilității și aspectului elegant.

 

Manifestarea a fost organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociația Clubul Român de Mobilă (ACRM).

 

MOBILA EXPO s-a desfășurat în aceeași perioadă cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum și MODEXPO I. Aceste manifestări au reunit peste 16.000 de vizitatori.

 

 

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

 

 

 

 

Related posts

Alimentatia adecvata in sezonul rece

Adina Meyers

La MODEXPO au fost expuse colecții de haine, pantofi și accesorii pentru fiecare stil

Adina Meyers

Prima editie la Bucharest Art Week incepe intr-o saptamana: recomandari din program

Adina Meyers