LifeStyle

Misiune indeplinita pentru 250 de voluntari

In numai cinci zile, voluntari veniti din toata lumea impreuna cu familiile beneficiare, au reusit sa construiasca 10 locuinte decente si sigure. Astazi, membrii acestor familii care si-au petrecut copilaria in orfelinatele de stat,  primesc pentru prima data in viata cheile propriilor locuinte, in cadrul ceremoniei de inaugurare a caselor BIG BUILD. Toti cei 250 de voluntari care au lucrat sustinut timp de 5 zile la implinirea unui vis frumos, sunt alaturi de familiile beneficiare in cadrul acestui emotionant eveniment carora le vor inmana simbolic cheile locuintelor.

Si in aceasta ultima zi, personalitati si autoritati locale au ajutat la finalizarea lucrarilor de constructie a celor 10 locuinte: D-na Anca Harasim, Director Executiv Camera de Comert Americana la Bucuresti (AmCham), D-na Camelia Savoiu, Manager de comunicare Lafarge Romania si

D-na Georgeta Bora – coordonator dezvoltare durabila in cadrul RBS, alaturi de reprezentantii Habitat for Humanity Romania si Irlanda de Nord.

Multumim tuturor voluntarilor care s-au implicat pe parcursul celor 5 zile in construirea caselor, partenerilor, sponsorilor si presei, care ne-au sprijinit neconditionat. Zambetul de pe fata beneficiarilor ne-a facut sa uitam de munca de pe santier si de oboseala acumulata. Apreciem sansa care ne-a fost oferita de a lasa ceva durabil in urma noastra si ne bucuram ca am reusit sa ne respectam promisiunea” declara Adrian Ciorna, Presedinte Habitat for Humanity Romania.

Big Build ‘09 este un eveniment important al tarilor europene afiliate organizatiei Habitat for Humanity. Pentru a promova solidaritatea intre tarile din Europa si lupta impotriva locuintelor saracacioase, numeroase personalitati din Romania si Irlanda de Nord vor sprijni in continuare acest eveniment si vor voluntaria pe santierul Habitat de la Beius. 

Related posts

CANDY – 5 ani garantie la masinile de spalat rufe

Adina Meyers

Calciu sandoz

Adina Meyers

Caravana Metropolis #9 revine la Sibiu, în Piața Mică, între 16 și 19 iulie. Program complet

Adina Meyers