Home

Micile reparatii de toamna ale acoperisului se fac cu Sika BlackSeal-1

Un acoperis care nu este bine izolat poate genera probleme in intreaga locuinta, de la mucegai, igrasie sau deteriorari ale peretilor, in special din cauza patrunderii apei si infiltratiilor. De aceea, in fiecare an este necesar sa faci o verificare a acoperisului si sa te ocupi de micile retusuri din timp pentru a preintâmpina consecintele negative.

Specialistii Sika, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale chimice pentru constructii, iti recomanda sa alegi cele mai bune solutii pentru a te asigura ca nu vor aparea situatii de acest fel.

Astfel, unul dintre cele mai performante produse destinate reparatiilor la acoperis este Sika BlackSeal-1. Acesta este un sigilant monocomponent pe baza de bitum cu o larga lista de utilizari. Poate fi folosit la sigilarea rosturilor de imbinare la cosuri, luminatoare, a fisurilor si a gaurilor din hidroizolatia cu membrane bituminoase a acoperisurilor sau la reparatii la acoperisuri si la jgheaburile pentru colectarea apei pluviale.

Sika BlackSeal-1 este o solutie ideala pentru astfel de repartii datorita avantajelor pe care le prezinta. Acesta poate fi folosit pe mai multe straturi suport, aderând pe materiale ca betonul, zidaria, lemnul, metalul, membranele bituminoase sau cele cu polimeri etc. De asemenea, Sika BlackSeal-1 nu necesita primer in prealabil, este foarte usor de folosit si poate fi aplicat pe straturi suport neporoase umede.

Atentie insa ca pregatirea stratului suport este foarte importanta. Acesta trebuie sa fie curat, fara contaminanti precum praful, laptele de ciment sau particule friabile, ulei si grasimi.

Mai multe detalii despre Sika BlackSeal-1, dar şi despre alte produse Sika, poti gasi pe www.sika.ro, cât şi in retelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage. 

Related posts

Lasă microbii și problemele la ușă cu tăvițele din oțel inoxidabil pentru dezinfectarea încălțămintei

Adina Meyers

Transport dulapuri, paturi și mobilă de bucătărie

Adina Meyers

De ce să alegeți o vopsea nontoxică

Adina Meyers