LifeStyle

Mici secrete pentru casa ta

Uneori problemele care pot aparea în locuinta ta pot fi rezolvate foarte usor. Iata cateva trucuri:

1. Uleiul de eucalipt inlatura suprafata lipicioasa lasata de etichetele de pret.

2. Ceara de masini poate sa faca minuni pentru piesele de marmura: o curatare usoara cu ceara lasa o pelicula fina care protejeaza marmura de pete.

3. Daca ai un covor din lana naturala si au ramas pe el urme de mobilier, poti pune un prosop umed peste, iar apoi sa dai cu fierul de calcat. Caldura va ridica firele culcate.

4. Mirosurile din toaleta pot fi neutralizate cu aroma unui bat de chibrit aprins.

5. Te deranjeaza oglinda de baie care se abureste? Marele internet sugereaza sa dai din cand in cand cu un sapun uscat pe oglinda, iar apoi stergi cu o carpa uscata.

6. Lumanarile tale preferate pot reista mai mult daca le tii la congelator 24 de ore inainte de a le aprinde.

7. Daca esti pasionat de flori, cu siguranta te enerveaza perioada de polenizare. Pentru a-l indeparta, incearca sa folosesti putina banda adeziva transparenta.

8. Daca ai acvariu nu arunca apa murdara de la pesti. Desi pare ciudat, este plina de nutrienti si e ideala pentru a-ti uda plantele din sera.

9. Furnicile si creta nu prea fac casa buna, asa ca, daca ai vizitatori, trage o linie cu creta acolo unde vrei sa se opreasca!

10. Detergentul iti poate revigora florile din vaza. Nici eu nu inteleg cum, dar, aparent, un varf de lingurita face minuni.

11. Daca vrei sa aspiri si sa-ti parfumezi casa in acelasi timp, e suficient sa plasezi cativa stropi de ulei esential la gura de ventilatie a aspiratorului.

12. Neutralizarea mirosurilor neplacute din casa se poate face si arzand intr-o tigaie cateva boabe de cafea.

13. Amprentele lasate pe suprafetele de otel inoxidabil se curata foarte usor cu doi-trei stropi de ulei de bebelus.

Sursa foto: http://www.pinterest.com

Related posts

VIDEO. Primul castigator al concursului Divertilant si Casa Mea te scapa de caldura

Adina Meyers

Amenajarea biroului influenteaza calitatea muncii – cele mai importante proiecte de office-uri de la Studio Insign by Galeriile Noblesse

Adina Meyers

BenQ a lansat noul Monitor TV

Adina Meyers