Despre casa care se află situată pe strada W. Granville, numărul 187, stradă din Noua Scoție, se poate afirma că este o casă plină de povești. De-a lungul timpului proprietarii săi au avut grijă să îi păstreze farmecul.

Construită în anul 1833, în stil neogotic, această locuință ocupă o suprafață de teren foarte generoasă. Cei care o dețin în prezent au realizat lucrări de modernizare doar în cazul sistemelor de instalații de electrice, de încălzire și sanitare, dar și în ceea ce privește ferestrele. În rest totul este original – podeaua, scara, șemineul, detaliile decorative care pot fi observate la intrarea în casă etc. Chiar și stilul de amenajare se potrivește de minune cu aceasta casă. Totul pare să să se caracterizeze printr-un singur cuvânt: armonie.

Grija pentru a nu strica frumusețea acestui vechi imobil le oferă celor care locuiesc acolo posibilitatea de a se manifesta într-un mediu relaxant, un mediu cu adevărat „ca acasăˮ.

În galeria foto vei regăsi câteva poze reprezentative pentru această construcție.

Sursă foto: https://www.facebook.com/ForTheLoveOfOldHouses/

 

Related posts

Cum sa alegi sandwich maker-ul potrivit pentru sandvisuri delicioase

Adina Meyers

Mansarda „Portocale cu frisca”

Adina Meyers

Colecție specială de mese la reduceri – 5 mese „tres chic” la promoție

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe