LifeStyle

Mazda lanseaza in Romania noua campanie de brand

  • Un now website va evidentia spiritul din spatele brand-ului Mazda
  • Istoria Mazda care a sfidat conventiile cu noile produse inovatoare
  • Filosofia Mazda Zoom-Zoom prin cuvintele celor care o realizeaza 

Primul canal media utilizat este website-ul dedicat www.mazda.ro/povesteamazda/,  pe langa on-line, campania urmand sa integreze in Romania si mediile TV si print. Site-ul va oferi o incursiune in detaliile brandului Mazda si secretele care stau in spatele succesului sau.

De exemplu, cum poate un producator auto, relativ mic, sa aiba o influenta atat de semnificativa asupra industriei auto? Unul dintre raspunsuri este istoria Mazda care sfideaza conventiile, gandind intr-o maniera iesita din tipare. Intr-un clip video Masahiro Moro, Executive Officer pentru Vanzari Globale si Marketing, vorbeste despre cum depasirea provocarii reconstruirii orasului in 1945 a lasat o amprenta de nesters asupra locuitorilor din Hiroshima si a devenit o parte importanta din spiritul Mazda.

Sfidarea cu success a conventiilor si produse inovatoare

Numai Mazda putea lucra aproape un deceniu la un roadster mai usor cand nimeni nu le mai producea, pentru ca apoi sa surprinda lumea cu noul MX-5 care a uimit cu dinamica remarcabila. Pe noul website Kijima-san explica cum conceptul Jinba Ittai – calaretul si calul ca un singur intreg – a avut un rol esential in a realiza acest lucru.

Mazda a continuat provocarea construirii de modele mai usoare dupa MX-5 si 18 ani mai tarziu a lansat actuala Mazda2, care a schimbat industria auto fiind cu aproximativ 100 de kg. mai usoara, mai sigura si mai dinamica fata de modelul predecesor. Managerul de Program Mazda2, Shigeo Mizuno spune cum a fost atinsa aceasta perfomanta impresionanta.

“Noua campanie de brand si noul website”, a declarat Jeff Guyton, Presedinte si CEO Mazda Motor Europe, “reprezinta maniera noastra de a povesti. Este prima faza a unei abordari integrate, care va descrie ceea ce este extraordinar la produsele Mazda si va oferi totodata cosumatorilor motive de a crede in Mazda si in oamenii sai.”

 

Related posts

Ajuta-ti pielea sa ramana tanara mai mult timp!

Adina Meyers

PRIMER – Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania

Adina Meyers

Pericolele și beneficiile lumii digitale (Eveniment Online)

Adina Meyers