LifeStyle

“Materiale avangardiste in designul interior”

Miercuri, 15 iunie la Bucuresti, grupul de presa Medien Holding organizeaza expo-conferinta “Materiale avangardiste in designul interior”. Evenimentul beneficiaza de participarea extraordinara a celebrului designer si arhitect italian Marco Ferreri.

Artist complet, Marco Ferreri activeaza in mai multe domenii, de la grafica la design industrial, de la arhitectura la proiectarea pieselor de mobilier. In prezent este profesor la Accademia di Brera, precum si la Politehnica din Milano. Multe dintre lucrarile sale sunt cuprinse în colectii importante, cum ar fi Permanent Design Collection din cadrul Muzeului de Arta Moderna din New York,  colecţia de design permanenta a Muzeului Israel din Ierusalim, colecţia Fund National d’Art Contemporain din Paris, precum şi în importante colecţii private. Lucrarile sale au fost prezentate la a noua Bienala de Arhitectura de la Venetia si la prima Bienala de Arhitectura din Beijing. In 2010, Triennala din Milano, a gazduit de asemenea, o importanta expozitie monografica a sa. Marco Ferreri este membru al Ordinului Arhitectilor din Milano, membru A.D.I. (Asociatia pentru Design Industrial) si membru BEDA (Bureau of European Designers Association).

Ineditul evenimentului va fi surprins atat prin temele abordate, cat si printr-o expozitie de obiecte avangardiste, creatii cu rol decorativ dar si practic. Realizatorii acestor obiecte non-conformiste, Alex Vlaicu, Alex Adam si Mihnea Ghildus vor participa si in calitate de speakeri in cadrul conferintei. Temele abordate vor scoate  in evidenta tehnicile care permit imbinarea eficienta dintre estetic si functional si care transpun viziunea avangardista a creatorilor.

Expo-conferinta “Materiale avangardiste in designul interior” este special conceputa pentru publicul format din designeri, arhitecti, studenti la arhitectura, arta si design,  cat si pentru reprezentantii firmelor de amenajari interioare.

Partenerii care sustin evenimentul “Materiale avangardiste in designul interior” sunt: Destra, Kludi si Cressent.

Despre Medien Holding

Medien Holding  este cel mai tanar grup media din Romania, grup de referinta pentru informatia de calitate de pe piata multimedia. Portofoliul grupului cuprinde cotidianul Romania libera, cinci publicatii home&deco (Caminul, Casa Mea, Planul Casei Mele, Domus, Unelte si Echipamente), website-ul specializat casamea.ro, emisiunea TV “Caminul de 5 stele”, tipografia United Print si agentia de comunicare si branding CMP.

Expo-conferinta “Materiale avangardiste in designul interior” va avea loc pe 15 iunie 2011, la Hotel Intercontinental Bucuresti. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: evenimente@medienholding.ro, telefon 021 202 81 69 sau sa accesati www.casamea.ro.

Related posts

Vrei sa faci videochat non-adult? Iata cea mai buna optiune!

Adina Meyers

Forma ADN-ului, inspiratie pentru designeri

Adina Meyers

Eleganta de Monaco la tine in gradina!

Adina Meyers