LifeStyle

Reynaers Romania: In prezent, 1 din 5 case noi sunt amenajate cu tamplarie de aluminiu

Potrivit Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, ultimii ani au adus schimbari majore in perceptia celor care isi construiesc locuinte, calitatea fiind acum pe primul loc in alegerea materialelor. Astfel, in ceea ce priveste tamplaria aleasa, 1 din 5 romani care au in dezvoltare o locuinta opteaza pentru aluminiu, in detrimentul celei din PVC.

„Chiar daca majoritatea pietei prefera in continuare tamplaria din PVC, am remarcat o educare treptata in randul celor care isi construiesc o locuinta, 20% dintre acestia alegand astazi profilele din aluminiu in defavoarea altor materiale alternative”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania.

In acest fel, pentru proiectele rezidentiale, cele mai multe cereri vizeaza repere pentru usi si ferestre batante, in timp ce doar 10% dintre clienti isi indreapta atentia catre reperele pentru modele glisante.

De asemenea, dincolo de selectarea produselor din aluminiu, potrivit companiei, clientii sunt atrasi in mod special de gamele premium, exigentele lor atingand un stadiu de maturitate in ceea ce priveste calitatea produselor pana in cele mai mici detalii.

Astfel, sustine reprezentantul companiei, diferenta de pret dintre aluminiu si PVC, in valoare de circa 40%, este compensata prin numeroasele avantaje pe termen lung, oferite de tamplaria din aluminiu, atat in termeni de durabilitate, cat si in ceea ce priveste economiile la nivel fonic si termic.

In plus, metalul este mult mai atractiv si din punct de vedere estetic, acesta fiind un criteriu de baza pentru clientii care pun accent pe design si pot selecta dintr-o paleta de 400 de nuante si finisaje.

„Tinand cont de performantele ridicate si de cresterea pietei de constructii pe segmentul rezidential, in anul urmator, ne asteptam la o majorare cu cel putin 10% a comenzilor de produse pentru usi si ferestre”, a adaugat Daniel Popa.

Reprezentantul companiei sustine aceste estimari atat prin cresterea usoara a pietei de constructii, cat si datorita inaugurarii primului depozit al companiei, in cadrul caruia se vor regasi permanent in stoc cele mai solicitate serii de produse, printre care profile de aluminiu si accesorii pentru pereti cortina, usi si ferestre. De asemenea, odata cu implementarea acestuia, clientii vor avea la dispozitie si servicii de distributie, transport sau suport tehnic din partea echipei Reynaers Romania.

 

 

 

 

 

Related posts

VEKA recomanda profilul de campion de clasa A

Adina Meyers

Gopo 2020: „La Gomera” a dominat ceremonia cu 9 premii. Lista completă a câştigătorilor – VIDEO

Adina Meyers

Spălătoriile auto își câștigă clienții și reputația prin apă osmozată

Adina Meyers