Amenajare living Practic

Masa din zona de dining – un element definitoriu al acesteia

Dacă ar fi să participăm la un joc de analogie cu tema „Primul cuvânt care vă vine în minte când auziți termenul dining este…ˮ, cu siguranță, majoritatea ar alege „masăˮ. Așadar, fie că ești o persoană căreia îi place să organizeze multe petreceri, fie că preferi, pur și simplu, să te bucuri de preparatele culinare pregătite într-un alt spațiu decât cel al bucătăriei, ai nevoie de acest obiect de mobilier.

Prin urmare, masa pentru dining este esențială în amenajarea acestui spațiu. Indiferent de stilul ales, aceasta va fi o piesă centrală cu ajutorul căreia vei putea să oferi un plus de personalitate și farmec întregului tău cămin. În plus, dacă îți plac mai multe variante de design, cu ajutorul unei mese potrivite, poți crea combinația perfectă. De exemplu, poți opta pentru un stil minimalist, dar  cu un accent industrial – o masă masivă, cu un blat din lemn și cu o bază din metal.

De asemenea, dacă vrei să realizezi un aranjament care să dea senzația unui tablou abstract, precum o lucrare semnată de Mondrinian, tot masa te poate ajuta. Un model triunghiular, alături de niște scaune rotunde, fiecare având altă culoare, îți vor oferi ocazia să devii și tu un artist în domeniul designului interior.

Astfel, indiferent de modelul pe care îl vei alege – rotund, dreptunghiular, înalt etc. cât și de materialele din care este confecționată – lemn masiv, sticlă, mdf etc., masa trebuie să răspundă tuturor pretențiilor tale estetice, dar și funcționale.

Nu uita nici de accesoriile pe care le poți utiliza pentru a scoate în evidență obiectele de mobilier care conturează zona de dining: fața de masă, vesela, tacâmurile, pernele decorative, covorul etc.

În galeria foto vei regăsi câteva modele de mese pentru dining. Sperăm să fie pe placul tău!

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

 

Related posts

Un nou utilaj inovativ pentru îngrijirea pomilor își face loc pe piața românească

Adina Meyers

26 de idei geniale pentru modernizarea peretilor

Adina Meyers

9 bucătării rustice și ce trebuie să știi despre amenajarea lor

Adina Meyers