Home LifeStyle Practic

Transport în condiții de maximă securitate

Logistica si transportul reprezinta o parte importanta a oricarei companii. Prin aceste procese, produsele si serviciile oferite de o companie ajung la furnizori si, mai departe, la clienti. De accea, transportul trebuie realizat in conditii de calitate, siguranta si cu eficienta maxima, scopurile oricarui business fiind pana la urma atat de a multumi clientii, cat si de a obtine un profit cat mai mare.

Industria bauturilor alcoolice este una care a ramas constanta de-a lungul anilor, an de an fiind cumparate cantitati foarte mari din diverse sortimente. Una dintre cele mai apreciate bauturi este vinul, de la cel alb pana la roze si sortimente mult mai rare sau mai scumpe, existente doar in anumite regiuni ale lumii. Si la noi in tara exista numeroase crame si companii care se ocupa cu imbutelierea si vanzarea de vinuri si fiecare dintre acestea are asadar nevoie de solutii de depozitare sau transport de calitate.

Desi foarte rezistenta, pana si o sticla de vin se poate sparge repede daca va cadea. Daca insa este ambalata corespunzator, acest lucru nu se va intampla. Cu asta se ocupa cei de la iPackOnline, care ne pot oferi cele mai buna sisteme de ambalare si transport pentru sticle. Toate modelele lor de cutii transport sticle sunt realizate din carton CO5 si CO3, de cea mai buna calitate. Acestea sunt rezistente si au un aspect placut.

Inca de multi ani, cartonul si mai exact cutiile de carton, reprezinta cea mai eficienta, simpla si ieftina metoda de impachetare si transport in cazul multor produse. Acestea pot fi utilizate intr-o multitudine de aplicatii si in multe domenii de activitate, in industrie, dar si in locuinta, tot pentru depozitare sau transport.

Cutiile celor de la iPackOnline sunt perfecte atat pentru utilizare industriala, de exemplu in companiile care produc bauturi imbuteliate la sticla si se ocupa cu livrarea acestora, dar si pentru persoanele fizice care au nevoie de un ambalaj sigur si cu un aspect placut vizual. Nu de putine ori am avut neplacerea dea nu gasi un ambalaj corespunzator pentru o sticla de vin sau orice alta bautura pe care vrem sa o oferim cuiva, ca si cadou sau in semn de recunostinta. Fie era prea mic, fie prea mare si a fost nevoie sa cautam solutii astfel incat sticla sa stea nemiscata in interior.

Un alt aspect important al acestor cutii transport este factorul de reciclabilitate precum si posibilitatea de reutilizare, in alte scopuri. Aceste cutii sunt ideale pentru a putea depozita aproape orice in ele asa ca le putem gasi un loc in casa noastra cu siguranta.

Cu peste 20 de modele de cutii diferite, oferta magazinului este una diversificata si avantajoasa, existand, de asemenea, si reduceri substantiale pentru multe produse. Totodata, pe langa cutiile in sine avem la dispozitie si materiale de protectie si sisteme de prindere si inchidere, precum folii de polietilena expandata, folii de ambalare, tuburi de carton sau banda adeziva.

Comparativ cu alte sisteme de ambalare si transport, cartonul acesta va rezista mai bine la lovituri si socuri si totodata le va absorbi si mai bine. Putem vedea eficienta sa intr-un videoclip demonstrativ pe YouTube, unde o sticla de vin ambalata este scapata pe podea de la o inaltime de peste 1 metru si nu are nimic. Datorita sistemului de prindere interior, sticla nu atinge marginile cutiei si astfel nu va suferi daune deloc. Mai mult de atat, putem observa si rezistenta cartonului din care este realizata cutia. Acesta nu se deformeaza si nu se rupe atunci cand se loveste de podea sau de orice alte suprafete.

Pe langa modelele standard, cei de la magazin pot realiza cutii si dupa dimensiunile dorite de catre client. Totul este foarte simplu si usor de pus in practica. Clientul poate intra in contact cu reprezentantii magazinului si le poate furniza informatiile necesare, iar proiectul va fi derulat in cel mai scurt timp. Pot fi realizate cutii si sisteme de depozitare si transport atat pentru vinuri, cat si pentru alte tipuri de bauturi, de diferite dimensiuni. Sunt luate in calcul atat gradul de protectie oferit, cat si aspectul si posibilitatea de a fi cat mai compacte. Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul magazinului iPackOnline.

Related posts

Country-chic wedding house

Adina Meyers

Sute de profesori s-au specializat în prevenirea bullying-ului

Adina Meyers

3 pași pe care trebuie să îi faceți înainte de curățenia de primăvară

Adina Meyers