Solutii Constructive

Mansarde cu personalitate

In cazul mansardelor, comunicarea cu natura inseamna lumina si spatiu suficiente, ventilatie naturala si priveliste panoramica. Lumina si spatiul sunt elemente inseparabile, putand transforma orice incapere de sub acoperisul in panta intr-un interior special si unic. Astfel, mansarda este de neconceput fara suprafete vitrate mari, adica fara ferestrele VELUX specifice planului inclinat. Acestea permit patrunderea luminii naturale, fac posibila ventilatia naturala prin efectul de tiraj natural pe care il produc si fac ca in mansarda dvs. sa aveti un climat interior sanatos.

Mansarde cu parapet

In cazul unei mansarde cu parapet, personalizati-o prin montarea succesiva a ferestrelor de mansarda in combinatie cu elemente verticale vitrate deoarece va vor oferi o noua viziune asupra imprejurimilor. Ferestrele in plan inclinat au dubla articulare: atat mediana, pentru rotirea completa a geamului si curatarea acestuia din interior, cat si superioara, fereastra deschizandu-se pana la 45 de grade in exterior pentru o priveliste neobturata. Prin aceasta combinatie de ferestre veti obtine un spatiu contemporan si dinamic, cu o nota aparte de personalitate.

Balcon la mansarda

Veti putea pasi mai aproape de natura daca alegeti Balconul Cabrio® de la VELUX Romania. Beneficiati de vedere panoramica, de o cantitate generoasa de lumina naturala si acces fizic in afara mansardei. Cum este posibil acest lucru? Deschideti mai intai jumatatea superioara a balconului apoi impingeti in exterior jumatatea inferioara pana la pozitia verticala si pasiti in exterior.

Inchis, balconul ofera o etanseitate perfecta, iar deschis este complet sigur datorita grilajelor laterale.

Cu siguranta acesta va deveni locul preferat din casa dvs., in care va incarcati cu energie, simtind cum natura vi se asterne la picioare.

Orice forma ar avea mansarda dvs., folositi ferestrele de mansarda VELUX pentru a crea si deschide relatia cu exteriorul si pentru a-i imprima o nota distincta de personalitate. 

 

Detalii pe www.velux.ro

Related posts

Cum alegi terenul cel mai potrivit pentru casa de vacanta

Adina Meyers

Proiect de casa: P + 1 E, 180 mp

Adina Meyers

Crește valoarea de vânzare a proprietății prin amenajarea cu pavaj!

Adina Meyers