LifeStyle

Proges- sustinator al proiectelor de mediu

Proges, companie romaneasca importatoare si distributoare de materiale pentru amenajari interioare s-a alaturat campaniei de responsabilizare initiata de Asociatia Recolamp.

Compania Proges a incheiat un parteneriat cu Asociatia Recolamp, singura organizatie non profit autorizata de Ministerul Mediului sa colecteze si recicleze in conditii de siguranta pentru populatie si mediu deseuri provenite din surse de lumina.

In cadrul parteneriatului, in locatiile Proges s-au amenajat pentru clienti Colturi Verzi, recipiente moderne si prietenoase de colectare selectiva a deseurilor electrice si electronice, inclusiv a surselor de lumina. Prin acest demers clientii sunt incurajati sa aduca becurile arse, Proges asigurandu-se ca acestea sunt reciclate pentru siguranta mediului si a sanatatii populatiei.

Colturile Verzi vor fi prezente in magazinele Proges de tip superstore in cele mai importante orase din tara. In prezent, aceste infrastructruri de colectare se pot gasi in Timisoara (Calea Aradului), programul urmand sa fie ulterior implementat in Bacau (complexul European Retail Park), Bucuresti (in incinta West Park), Buzau (Str. Frasinet), Sibiu (in incinta Sibiu Shopping Center) si in Tirgu-Mures (European Retail Park).

Prin acest parteneriat, Proges doreste atat responsabilizarea si informarea clientilor sai, cat si a  angajatilor cu privire la importanta reciclarii acestor deseuri, precum si  consecintele aruncarii lor in spatii neamenajate corespunzator. 

Despre parteneriatul cu Recolamp, Annamaria Anton-Bako, Director Marketing Proges  a declarat: ”Proges are o activitate extinsa in intreaga tara si dorim sa fim o prezenta importanta in viata comunitatii locale, un membru activ al acesteia. Protectia mediului inconjurator este o problema atat la nivel individual, cat si colectiv. Ne bucuram ca Proges poate contribui direct la acest demers important.”

Despre PROGES

 „Cel mai mic pret, cea mai mare diversitate!”

Prin produsele oferite, compania se adreseaza in aceeasi masura publicului larg de consumatori si specialistilor in amenajari interioare, designerilor si arhitectilor. Gamele si decorurile oferite acopera intreaga paleta de stiluri, iar echipa de consultanti prezenta in magazine sustine si completeaza alegerile clientilor prin asistenta de specialitate.

PROGES este lider de piata la vanzarea de parchet laminat, mocheta si covoare, pozitie castigata datorita diversitatii gamelor, precum si serviciului de consultanta oferit de personalul de specialitate din propriile magazine.

 

Related posts

12 metode geniale prin care poti sa cultivi capsuni usor de intretinut

Adina Meyers

Concurs: Cadouri pentru cei dragi!

Adina Meyers

Tapet în camera copiilor: 9 modele adorabile – FOTO

Adina Meyers