Pentru aceia dintre noi care isi doresc sa locuiasca la casa, dar nu isi permit o curte care sa inconjoare casa pe toate laturile, exista varianta caselor insiruite.

Case Altfel este un proiect al Green Future prin care constructorii isi propun sa ofere casele cu cele mai multe argumente de cumparare pentru o locuinta noua cu un pret mai mic de 100.000 euro in Bucuresti.

Varianta caselor înşiruite propusă de echipa de la Case Altfel are principalul avantaj al costului mai mic pentru incalzire, la jumatate fata de apartamentele clasice.

Structura caselor este realizata in totalitate din caramida si beton de cea mai buna calitate, iar finisajele includ tamplarie din PVC cu 5 camere, tencuieli interioare si exterioare de calitate si termosistem de 10 cm grosime. In plus, intrarile sunt placate cu piatra naturala, iar scarile, cu lemn.

Constructorii au finalizat deja un proiect de 12 locuinte in comuna Chiajna, la mai putin de 2km de cartierul Militari, si au in curs de dezvoltare un alt proiect, de 20 de locuinte, in cea mai cautata zona a Bucurestiului, la 2,5Km in interiorul soselei de centura, partea de nord. 

Related posts

Parter+Etaj: 208 mp

Adina Meyers

CORIANUL – materialul minune al designului modern

Adina Meyers

Cum alegem obloanele si grilajele

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe