Confortul este una dintre cele mai importante caracteristici pe care vrem sa o insuflam caminului nostru cand il construim sau renovam. O metoda eficienta de sporire a gradului de confort este utilarea cu seminee electrice, niste elemente care imbina, cat se poate de echilibrat, functionalitatea, ambianta si estetica.

Semineele sunt una dintre cele mai mari dorinte pe care proprietarii de case le au atunci cand confortul lor si a celor dragi prezinta o importanta deosebita. Bineinteles, semineele au o mare valoare estetica si constituie surse excelente de incalzire a spatiilor.

De ce sa achizitionam seminee electrice?

Unii ar spune ca semineele traditionale, construite din piatra si care functioneaza prin arderea lemnului sunt cele care produc ambianta veritabila a focurilor de demult. Totusi, construirea unui astfel de semineu nu este mereu posibila dintr-o serie foarte lunga de factori, unde regasim lipsa spatiului, configuratia nepermisiva a casei, statul la apartament, lipsa unui buget suficient de mare si asa mai departe.

In lipsa unui semineu clasic putem sa apelam la ceva mai modernele seminee electrice. Cu astfel de elemente vom obtine caldura si ambianta cu costuri si eforturi minime. Semineele electrice au nevoie doar de o simpla priza pentru a functiona, iar acesta este unul dintre cele mai solide motive pentru care popularitatea lor este in crestere.

Mereu o alegere corecta

Semineele electrice reusesc sa reproduca ambianta si caldura unui semineu clasic, insa costurile de instalare sunt mai mici, pot fi amplasate absolut oriunde, nu necesita absolut niciun fel de mententanta sau curatare si nu prezinta riscuri pentru sanatatea umana. Semineul electric este, practic, un element accesibil si avantajos pentru oricine.

Urmatorul top al beneficiilor este menit sa va convinga de valoarea pe care un semineu electric o aduce oricarei case:

1. Zero nevoie de intretinere – Din moment ce nu ardem lemn sau orice alt combustibil, evident nu este nevoie sa curatam interiorul. In plus, inexistenta unui cos de fum care trebuie verificat ocazional reduce semineul electric la un foarte simplist element pe care doar il bagam in priza si il pornim cu un buton.

 

2. Nu prezinta riscuri pentru sanatate – Un semineu electric nu produce flacari adevarate, desi reuseste sa le imite foarte bine. Din acest motiv, nu  exista riscul de incendiere a camerei si nici nu se produc fumuri si gaze care pot afecta sanatatea.

 

3. Se poate instala oriunde – In cazul semineelor electrice nu trebuie sa spargem pereti sau sa ne ocupam de altfel de renovari masive. Semineul electric este pur si simplu amplasat in locul dorit si conectat la o priza. Nimic mai simplu de atat!

 

4. Pret scazut – Este evident ca a construi un semineu clasic de la zero implica o colaborare de durata, cu o echipa de specialisti si niste costuri ridicate. In comparatie, cu seminee electrice scapam mult mai ieftin deoarece instalarea lor se face foarte simplu si nu necesita proiecte speciale sau renovari.

 

Seminee electrice de la surse experimentate

Pentru seminee electrice sigure si performante, Seminee Expert este solutia. Compania are o experienta foarte mare pe piata semineelor, sobelor si focarelor, fiind una dintre cele mai importante companii de pe piata autohtona.

Cu o gama variata de tipuri de seminee, inclusiv seminee electrice, firma Seminee Expert isi propune sa satisfaca orice proiect si pretentie pe care o poate avea clientul. In plus, specialistii companiei stau mereu la dispozitie aici  cu asistenta specializata pentru a face alegeri intelepte.

Related posts

Avantajele camerelor de supraveghere ascunse

Adina Meyers

Cât te costă să construieşti o piscină?

Adina Meyers

8 idei practice şi decorative pentru separarea spaţiilor

Adina Meyers