LifeStyle

EXPO CASA MEA si-a deschis portile!

Vizitatorii au ocazia sa participe la seminarii tematice gratuite sustinute de catre arhitecti, designeri si avocati, demonstratii sustinute atat in interiorul pavilionului cat si in spatiu expozitional extern. 97 de expozanti sunt pregatiti sa va ofere cele mai noi produse si tehnologii pentru casa dumneavoastra.

Zilnic vizitatorii au ocazia de a castiga premii deosebite – echipamente electrocasnice si DIY, mobilier de bucatarie oferit de SiPro in valoare de 7.200 lei, gresie si faianta pentru o baie de 20 mp oferita de Kai.

In perioada weekendului 5-6 mai, un targ al Bucurestiului de alta data, va asteapta cu ateliere de produse hand made, dansuri si expozitie cu masini de epoca.

Evenimentul este organizat de Medien Holding, cel mai dinamic trust media romanesc, si Nexidian International, integrator de servicii in domeniul promovarii prin targuri internationale si consultanta pentru industria de targuri si expozitii.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira si umor Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – “Caminul”, “Casa Mea”, “Domus” si “Planul Casei Mele”, revista de B2B “Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding şi corporate media Medien Events şi Medien Conferences.

Nexidian International ofera servicii specifice pentru internationalizarea firmelor romanesti, prin cresterea si diversificarea exporturilor acestora. Nexidian International este un integrator de servicii in domeniul promovarii prin targuri internationale, un organizator si un consultant in management pentru industria de targuri si expozitii. Nexidian International concentreaza experienta si expertiza acumulate timp de zeci de ani, la cel mai inalt nivel international.

Related posts

Peste 200 de milioane de femei din intreaga lume sufera de osteoporoza

Adina Meyers

Masa tradiţională de Crăciun în Europa

Adina Meyers

Cateva idei practice de utilizare a bicarbonatului de sodiu

Adina Meyers