Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Look natural, cu accente sclipitoare intr-o baie de serviciu

Alice Isacescu s-a ocupat de intreaga amenajare a apartamentului pe care-l detin prietenii ei. Atmosfera locuintei este una primitoare si are in general un aer usor vintage. Baile au fost gandite insa diferit.

Decorul baii matrimoniale a fost optiunea proprietarilor, care au vazut intr-un showroom de specialitate placile ceramice si mobilierul si le-au cumparat pe loc. Interventia lui Alice a fost destul de mica si a constat in alegerea catorva detalii decorative si accesorii. In schimb, decorul baii de serviciu este 100% „opera” ei. Suprafata acesteia este extrem de mica, dar Alice nu a dorit sa faca rabat la elementele de design. In primul rand s-a axat pe o cromatica deschisa, pentru a nu aglomera spatiul. A ales tonuri calde de nisip, dar le-a „condimentat” cu accente stralucitoare. Apoi, a combinat placile ceramice mari cu mozaic, pentru a da baii un aer chic. In acelasi ton este si rama eleganta a oglinzii. Exista insa si elemente din fibre naturale si piatra care accentueaza look-ul natural al incaperii.

Pentru ca-i place sa bricoleze, dar si pentru ca avea nevoie de un obiect care sa intregeasca decorul, Alice a acoperit un ghiveci cu o vopsea speciala, aurie, ce reproduce unul dintre elementele mozaicului.

Pentru ca baia este mica, designerul a trebuit sa valorifice fiecare spatiu. Astfel, a montat masina de spalat sub blatul lavoarului si, pentru ca era „prea alba” in comparatie cu restul decorului, a inceput sa o acopere cu autocolant bej sidefat. Inca mai are putin de lucru.

Amenajare realizata de Alice Isarescu, tel.: 0740-610.029, e-mail: [email protected]

Facebook: Nice & Naughty design

Related posts

Și holurile mici pot fi decorate cu farmec

Adina Meyers

Top 6 avantaje și dezavantaje ale folosirii plăcilor de travertin în proiectele de amenajări

Adina Meyers

Cum facem terasarea unui teren in panta

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe