Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Look natural, cu accente sclipitoare intr-o baie de serviciu

Alice Isacescu s-a ocupat de intreaga amenajare a apartamentului pe care-l detin prietenii ei. Atmosfera locuintei este una primitoare si are in general un aer usor vintage. Baile au fost gandite insa diferit.

Decorul baii matrimoniale a fost optiunea proprietarilor, care au vazut intr-un showroom de specialitate placile ceramice si mobilierul si le-au cumparat pe loc. Interventia lui Alice a fost destul de mica si a constat in alegerea catorva detalii decorative si accesorii. In schimb, decorul baii de serviciu este 100% „opera” ei. Suprafata acesteia este extrem de mica, dar Alice nu a dorit sa faca rabat la elementele de design. In primul rand s-a axat pe o cromatica deschisa, pentru a nu aglomera spatiul. A ales tonuri calde de nisip, dar le-a „condimentat” cu accente stralucitoare. Apoi, a combinat placile ceramice mari cu mozaic, pentru a da baii un aer chic. In acelasi ton este si rama eleganta a oglinzii. Exista insa si elemente din fibre naturale si piatra care accentueaza look-ul natural al incaperii.

Pentru ca-i place sa bricoleze, dar si pentru ca avea nevoie de un obiect care sa intregeasca decorul, Alice a acoperit un ghiveci cu o vopsea speciala, aurie, ce reproduce unul dintre elementele mozaicului.

Pentru ca baia este mica, designerul a trebuit sa valorifice fiecare spatiu. Astfel, a montat masina de spalat sub blatul lavoarului si, pentru ca era „prea alba” in comparatie cu restul decorului, a inceput sa o acopere cu autocolant bej sidefat. Inca mai are putin de lucru.

Amenajare realizata de Alice Isarescu, tel.: 0740-610.029, e-mail: alice.urseanu@yahoo.de

Facebook: Nice & Naughty design

Related posts

Legende despre arbori

Adina Meyers

Gradinaritul si canicula

Adina Meyers

Cum amenajati o gradina usor de intretinut

Adina Meyers