PROIECT:

ARH. ALEXANDRA CRISTIAN (ANTOHI)

Cofran Design

0730.609.659/0723.602.737

 

DETALII care contează

Regim de înălţime

P+1E+M

Suprafaţa construită

205 mp

Suprafaţa desfăşurată

525 mp

Suprafaţă utilă

420 mp

Suprafaţă teren

500 mp

Locuinţă de vacanţă 2 în 1

Proiectul de faţă reprezintă o locuinţă de vacanţă 2 în 1 pentru mai multe familii. Include două corpuri de clădire alipite. Ambele cu intrări separate. Corpul principal este în suprafața mai mare. Are la parter un spațiu generos de zi.  Plus zona de bucătărie, spațiu tehnic. La etaj și mansardă, dormitoare cu grupuri sanitare proprii. De asemenea și dormitoare cu zone de relaxare. Acest corp este gândit pentru ocupare sezonieră.

verandă

Locuință sezonieră sau permanentă

Corpul secundar, de dimensiuni mai mici, este o locuință în sine. Aceasta poate fi folosită sezonier sau permanent. Cu o suprafață confortabilă, locuința acoperă toate necesitățile unei familii. Având la parter zona de zi, bucătărie, grup sanitar și depozitare. La etaj, zona de noapte cu dormitoare, grupul sanitar și depozitarea.

Cofran Design

Stilul abordat este unul contemporan. Acesta poartă linii moderne. Nu se exclude însă folosirea de materiale locale. Pentru aspectul tipic montan:  piatra naturală şi lemnul.

 

Este un teren în pantă. Așezarea construcției a ținut cont de aceasta. Spre exemplu, intrarea în cele două corpuri se face la niveluri diferite.

 

 

Menţionăm că proiectul de arhitectură reprezintă proprietatea intelectuală a arhitectului, De aceea, conform legii dreptului de autor, orice tentativă de folosire sau reproducere a acestuia, va fi pedepsită conform legii. Cei interesaţi de acest proiect, trebuie și pot lua legătura cu autorii.

 

Related posts

5 motive ca să construiești cu OSB

Adina Meyers

Proiect pentru o casă aerisită si luminoasă

Adina Meyers

inSIGN by Noblesse Group International a primit premiul pentru excelență în inovație în design interior

Adina Meyers