Image default
LifeStyle

Caiete de inspiratie

Desfasurata la Paris in toamna si care a fost vizitat de peste 70.000 de specialisti dar si de interesati in domeniu, a scos la iveala o tendinta oarecum neasteptata.

Multe produse avangardiste, o privire foarte departe de orice nostalgie, fara regrete din trecut, cuvantul de ordine declarat si recunoscut pentru urmatoarea perioada conform acestei editii  este, fara indoiala, (Re)Generarea. Aceasta ia formele unei case poetice si polisenzoriale care priveste viitorul in fata, in care noutatile decorative degaja o caldura benefica. In aceasta modernitate umanul si lucrurile frumoase par a-si gasi locul potrivit.

S-au distins trei concepte de design de interior.

 Body House (Francois Bernard): forme organice, materie senzuala si mangaietoare, spatiul interior se prezinta sub imperativul frumusetii si sanatatii, generand emotii, placere si dorinte. Delight (Elisabeth Leriche): obiecte fragile si delicate dau o poezie diafana, un aer proaspat anima lucrurile inspirate de natura si lumina. A venit timpul unei legeritati binefatoare.

Sense Fiction Conception (Vincent Gregoire): moda pentru interior se reconciliaza cu viitorul si tehnologia pentru o lume mai buna. Tehnologii “dulci” si materii sensibile sunt puse in serviciul oamenilor.

Articole similare

Muzicienii de la Opera San Carlo din Napoli revin in Romania

comunicat de presa

(P) Call for Smart Romanian Design – Delta Studio Design Expo, editia a III-a

casamea.ro

Hope Concert 2015: Un spectacol de muzica clasica, jazz si street art in beneficiul copiilor aflati in pericol de abandon

casamea.ro

Lasă un comentariu

3 × 1 =