Amenajari Interioare

Libertatea de a alege: Design de baie personalizat datorită noii game de culori GROHE

Clienții GROHE pot alege dintr-o mare varietate de culori și finisaje pentru a crea un spațiu personalizat în baie

Tehnologiile inovatoare de acoperire a suprafețelor prin depunere fizică de vapori (PVD – Physical Vapour Deposition) oferă longevitate și durabilitate.

Concept de baie customizat datorită opțiunilor de culoare potrivite pentru toate categoriile de produse.

Lumea este diversă, la fel și nevoile noastre atunci când vine vorba de mediul în care trăim. Baia, în special, este un spațiu foarte personal în care ne luăm timp pentru noi înșine și ne răsfățăm cu ritualuri de îngrijire personală. În acest spațiu atât de personal, vrem să reflectăm la propria noastră personalitate și să ne exprimăm individualitatea.

Dar când vine vorba de accesorii precum bateriile, atemporalitatea și calitatea joacă un rol major în alegerea culorii.

„Consumatorii devin din ce în ce mai cunoscători de design. Ei caută soluții de baie care să le răspundă nevoilor nu numai în ceea ce privește confortul și funcționalitatea, ci și să le permită să se remarce prin design-ul ales. Iar acest lucru ar trebui să fie personalizat exact după propriile dorințe. Cu noua noastră colecție de culori GROHE, precum și cel mai nou finisaj Phantom Black, oferim consumatorilor și profesioniștilor o paletă selectată pentru a-și da frâu liber creativității. În același timp, pot fi siguri că se vor bucura de baia lor mult timp datorită selecției clasice a culorilor și calității suprafeței”, spune Benjamin Kraus, Leader, Categories, LIXIL EMENA.

Libertatea unei alegeri de lungă durată: GROHE Colors Collection

Bateriile sunt printre cele mai des folosite produse în casă. De aceea, GROHE, un brand mondial de renume pentru soluții complete în baie și accesorii pentru bucătărie, acordă o atenție deosebită durabilității suprafețelor sale, pentru a se asigura că acestea rezistă la testul timpului.

Pentru produse durabile, frumoase, dar clasice, în culori care variază de la SuperSteel, la Cool Sunrise, Warm Sunset și Hard Graphite, GROHE se bazează pe o tehnologie care provine din industria aerospațială: Physical Vapor Deposition (PVD). În prima etapă – pretratarea, componentele sunt curățate cu grijă și tratate termic într-un cuptor în care componentele din plastic sunt supuse unui proces de degazare. În timpul celui de-al doilea pas, se aplică stratul PVD. Acest proces are loc într-un mediu vidat și constă în sine în trei etape: în primul rând, substratul este curățat din nou, apoi se aplică stratul de bază, urmat de stratul de vopsea.

PVD are ca rezultat finisaje de trei ori mai rezistente în general și de zece ori mai rezistente la zgârieturi comparativ cu finisajele zincate. Acest proces permite companiei GROHE să livreze o gamă mai largă de finisaje.

Cea mai elegantă non-culoare dintre toate: negru mat

Ca un contrast perfect cu conceptul de baie alb-strălucitor și crom, un finisaj negru mat creează un aspect general sofisticat, echilibrat. GROHE oferă un nou finisaj numit Phantom Black, disponibil pentru portofoliul Grohe Professional. Datorită tehnicii de acoperire cu lac, toate produsele GROHE Phantom Black au fost îmbunătățite pentru a fi mai longevive, precum și mai rezistente la coroziune, decolorare și zgârieturi decât variantele negre tratate cu vopsea pulbere. În plus, Phantom Black este mai rezistent la amprentele vizibile. Deci, necesită mai puțină curățare și sunt ușor de îngrijit – perfecte și pentru industria ospitalității.

Colecția GROHE Colors și noul Phantom Black sunt disponibile în întreaga gamă de produse dedicată băii, inclusiv baterii, dușuri, termostate, plăci de acționare a apei (disponibile și ca variante de negru lucios) și alte accesorii, pentru a asigura un concept de design coerent, care durează.

Descoperiți mai multe informații despre colecția GROHE Color accesând acest link.

Related posts

Dormitorul si culorile sale

Adina Meyers

Soluții de depozitare pentru bucătăriile mici

Adina Meyers

Geometrie simpla, pe malul marii

Adina Meyers