LifeStyle

Lemet deschide un magazin de 1.100 mp la Roman

Producatorul de mobila Lemet inaugureaza al patrulea magazin LEM’S din acest an, la Roman. Investitia realizata pentru amenajarea si deschiderea acestui magazin se ridica la 1.100.000 lei. O data cu inaugurarea noului spatiu, suma totala investita anul acesta in deschiderea de magazine LEM’S depaseste 5.000.000 lei.

Noul magazin LEM’S din Roman ocupa o suprafata de 1.100 mp si este cel mai mare magazin de mobila din localitate. Acesta este situat pe Str. Stefan cel Mare Nr. 276 (la 500 m de Gara CFR, vizavi de Marsat SA).

”Strategia noastra de extindere implica orientarea catre spatii generoase, care ne permit expunerea numarului mare de produse si a gamelor noi, pe care le dezvoltam permanent. Fata de acum doi ani, suprafata medie la nivel de retea a unui magazin LEM’S a crescut cu 25%. Acest lucru ne permite sa prezentam o varietate mai mare de produse si sustine dezvoltarea brandului LEM’S atat pe orizontala, cat si pe verticala. Avem pe de o parte produse si programe asezate pe verticala de la economic la premium plus si lux. Pe de alta parte ne-am extins pe orizontala, astfel incat fiecare dintre aceste paliere de pret sa ofere mai multe optiuni. Este important sa subliniem si faptul ca strategia noastra a urmarit ca toate magazinele de mobila LEM’S sa fie amenajate la acelasi standard de calitate in toate judetele tarii” declara Adrian Rizea.

Cu acest spatiu comercial, reteaua LEM’S ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, se apropie de 70.000 de mp.

Dupa noua luni din 2014, afacerile retelei de magazine LEM’S au ajuns la 162 de milioane de lei, depasind cu 10 procente aceeasi perioada a anului trecut.

Reduceri si mobilier in rate

LEM’S ofera clientilor reduceri de sute de lei la cele mai cautate produse: bucatarii, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese si scaune si alte produse. In magazinele LEM’S a inceput perioada de sales. Pana pe 23 noiembrie clientii pot beneficia de reduceri de pana la 40% pentru sute de produse.

LEM’S ofera clientilor si un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fara dobanda prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fara dobanda prin Bancpost

 

Related posts

Programul In Culise 10-16 Mai

Adina Meyers

Spălătoriile auto își câștigă clienții și reputația prin apă osmozată

Adina Meyers

Pui cu mere marinate’n vin

Adina Meyers