LifeStyle

Actori celebri joaca pe scena Palatului Cesianu-Racovita

Pentru prima oara in decursul celor 24 de editii, Festivalul National de Teatru isi extinde agenda cu un eveniment caritabil, Licitatia "Daruind vei dobandi", care va avea loc la sediul Galeriilor Artmark, Palatul Cesianu-Racovita, nr. 5, sambata, 1 noiembrie, ora 12:00.

Licitatia sustinuta de mari actori ai scenei romanesti pentru colegi aflati in suferinta este organizata de UNITER si ARCUB, cu sprijinul Artmark. Nume mari ale teatrului romanesc vor fi prezente in sala de licitatii alaturi de personalitati din mediul business, media si politic.

Obiecte de arta, obiecte personale sau artefacte-marturii ale activitatii teatrale, oferite de catre artisti de seama si de teatre importante compun Licitatia "Daruind vei dobandi". Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Marcel Iures, Oana Pellea, Maia Morgenstern, Mihai Dinvale, Emilia Popescu, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Margareta Paslaru, Florina Cercel, Ion Caramitru, Mircea Diaconu, Mihai Malaimare, Rodica Mandache sunt doar o parte dintre cei care au oferit obiecte personale incarcate de emotii, de amintiri si de povesti. De asemenea, acestia vor sustine cauza si din sala de licitatie, fiind prezenti la acest spectacol unic, inclusiv prin reuniunea celor mai mari nume ale teatru romanesc pe aceeasi scena.

Atmosfera de spectacol va fi sustinuta si de interpretarea succesiva a rolului de maitre-priseur de Mircea Diaconu, Florina Cercel, Diana Lupescu, Mihai Dinvale si Carmen Tanase, alaturi de comisarul Artmark Adina Matei.

Sumele stranse in urma licitatiei caritabile vor merge catre artisti aflati in situatii precare, semn ca nu au fost uitati de public sau de colegi si vor fi incasate, precum si distribuite de catre reprezentantii UNITER. Din pozitia de operator si de sustinator al acestui eveniment caritabil organizat de UNITER, Artmark isi exprima speranta in reeditarea de catre UNITER a acestui proiect caritabil si in anii urmatori.

Program expozitie: 27 – 31 noiembrie (10:00 – 20:00), Palatul Cesianu-Racovita

 

Related posts

Spălătoriile auto își câștigă clienții și reputația prin apă osmozată

Adina Meyers

BenQ a lansat noul Monitor TV

Adina Meyers

Recomandari de evenimente. Weekend-ul nu se petrece in casa!

Adina Meyers