Image default
LifeStyle

Lansarea in Romania a bestseller-ului „Arta si Stiinta Succesului”

Cuprinzand o serie de eseuri scrise de profesionisti si personalitati de renume apartinand unei varietati de domenii, cartea isi propune sa ofere publicului din intreaga lume povestile de succes si secretele reusitei acestora.

Volumul va fi lansat si in Romania, in data de 11 aprilie 2012 la ora.17.00 in incinta JW Marriott Hotel din Bucuresti, in prezenta dlui Mru Patel, co-autor. Acesta va raspunde intrebarilor dvs. si va da autografe.

Daca doriti sa participati la acest eveniment, accesati http://successbook.info si confirmati locul dvs. in cadrul paginii Event Launch.

Pentru publicul din Romania lansarea acestui volum are o semnificatie speciala, dat fiind faptul ca dl. Patel locuieste de peste 8 ani in Romania, tara de care se simte foarte legat. Indian de origine, nascut in Kenya, educat in Marea Britanie, dl Patel este un om de afaceri de succes, investitor, coach, trainer si expert in dezvoltare personala.

„Sa te ridici ori de cate ori cazi, sa te reorientezi, sa te realiniezi si sa devii mai puternic, iata o mare calitate.“ acesta este crezul personal al autorului eseului Pasiune si atitudine din cartea “Arta si Stiinta Succesului”.

In paralel cu succesul sau in afaceri, atat pe plan national, cat si pe plan international, Mru este implicat in Romania in acţiuni caritabile, aplicand cu convingere principiul “ori de cate ori castigi, e bine sa dai ceva inapoi comunitatii”. De aceea, tot profitul obtinut in urma vanzarii cartii va fi donat in scop caritabil catre Casa Sperantei (Proiect Hospice) si Zambet si Suflet. 

Pentru mai multe informatii despre Mru Patel, despre carte sau despre evenimentul de lansare, va rugam sa il contactati pe dl. Rohan Bhatia la nr. de tel. 0728264065

Articole similare

Chifle dulci by chef Marilena Oprisanu

casamea.ro

Cele mai dorite cadouri de pe lista Moșului

comunicat de presa

Fursecuri cu stafide

casamea.ro

Lasă un comentariu

three × two =