LifeStyle

Lansarea cartii „Homeopatie in psihoterapie – remedii in terapia cognitiv-comportamentala”

Medicina generala, homeopatia si psihoterapia sunt cele trei domenii de activitate ce se intrepatrund in abordarea Dr. Mirela Pop. La confluenta celor trei mari domenii ce abordeaza omul si sanatatea sa, in urma unei experiențe importante, a documentarii minuțioase si prin pasiunea si energia sa, autoarea reuseste sa gaseasca un echilibru si sa elaboreze o intreaga teorie ce stabileste legatura fina dintre cognitii, comportamente, emotii si comportamente somatice.

Alaturi de autoare, a fost invitata Prof. Univ. Dr. Odette Dimitriu, de la Universitatea Titu Maiorescu.  Editura  Herald a fost reprezentata de Vlad Doroican in rol de moderator si Gabriela Deniz in rol de psiholog/editor. Acad. Ovidiu Bojor, prezent si el in sala, prin intervenția sa, a tinut sa precizeze demersurile care se fac pentru recunoasterea oficiala a rolului homeopatiei in medicina. 

O seara ce s-a incheiat cu o sesiune de intrebari utile pentru toți cei prezenți si cu o sesiune de autografe. Datorita interesului starnit de acest eveniment, Editura Herald are in vedere organizarea si altor evenimente si intalniri viitoare cu Dr. Mirela Pop.

Felicitarile si mulțumirile noastre pleaca in special catre Dr. Mirela Pop a carui prezența ne-a completat cu rabdare, liniste, zambet si informație, dar totodata si catre partenerii nostri media care au adus evenimentul in atenția tuturor celor prezenți. Fundația Prețuieste Clipa, in calitate de partener, a luat cuvantul, reprezentata de presedintele ei, psihoterapeutul Georgeta Nenciu, care ne-a oferit acest indemn: Pretuieste-ti sanatatea!.

Related posts

(P) Primul mare turneu cu orchestră în 2017: Alexandra Uşurelu & Muse Orchestra

Adina Meyers

Noi reguli la redeschiderea piscinelor. De ce nu ne putem infecta cu COVID-19 din apă

Adina Meyers

Electrocasnice mici, dar utile

Adina Meyers