Home

Lac pentru lemn exterior – Asigura casei tale protectia si intretinerea adecvata

Alaturi de caramida sau beton, lemnul se afla in topul preferintelor romanilor, atat in ceea ce priveste design-ul interior, cat si fatadele sau alte componente exterioare locuintei.

Cu totii cunoastem faptul ca orice suprafata sau obiect aflat in exteriorul casei are nevoie de o ingrijire speciala, fiind supus intemperiilor, actiunii razelor solare sau ploilor abundente. De aceea, este importanta alegerea unui lac pentru lemn exterior adecvat, de calitate, capabil sa il protejeze pe termen lung.

Fie ca detii o locuinta din lemn sau o cabana la munte, fie ca ai un gard de lemn care imprejmuieste o mica gradina cu flori sau un set de mobilier pentru terasa, poti gasi lacul pentru lemn exterior care sa-ti raspunda tuturor cerintelor.

Lacul pentru lemn exterior – O solutie accesibila si eficienta

Daca te intrebi cum poate ajuta lacul pentru lemn la mentinerea suprafetelor exterioare si a obiectelor din lemn destinate uzului extern in cea mai buna stare, noi ti-am pregatit cateva argumente.

In primul rand, daca achizitionezi lac pentru lemn exterior de calitate, vei avea parte de protectie impotriva factorilor exteriori distructivi.

Dupa cum probabil intuiesti, orice constructie localizata in aer liber este supusa unor riscuri mai mari decat obiectele de interior, fie ca ne referim la fatadele caselor, la pereti exteriori sau la alte piese sau accesorii decorative.

Mai mult decat atat, actiunea daunatoare a umezelii sau a radiatilor UV poate varia in functie de zona geografica sau de mediu.

De aceea, este indicat sa alegi o solutie potrivita pentru tine si spatiul tau. Un lac de lemn pentru exterior adecvat va preintampina toate aceste probleme si va ajuta lemnul sa-si pastreze proprietatile indiferent de anotimp.

Sikkens si Color Magic au grija de exteriorul casei tale

Lider pe piata produselor de lacuire lemn pentru finisarea suprafetelor, compania Sikkens are o istorie de peste 200 ani, perioada in care s-a remarcat printr-o activitate sustinuta, prin calitatea produselor si profesionalism.

Compania Color Magic este distribuitorul acestor produse pe teritoriul romanesc, astfel ca poti avea acces la solutii recunoscute international in confortul propriei locuinte.

Misiunea companiei Sikkens este de a oferi clientilor solutii profesionale pentru acoperirea suprafetelor din lemn, capabile sa genereze un strat de protectie cu o actiune pe termen lung, atat pentru suprafetele exterioare, cat si pentru cele interioare.

De ce am parte daca aleg lacurile pentru lemn ale companiei Sikkens?

Fie ca alegi produse pentru finisarea lemnului pentru exterior sau pentru interior, vei avea parte de solutii care sustin aspectul natural al suprafetelor, care protejeaza lemnul, ii redau frumusetea si pastreaza capacitatea sa de a respira.

Iata prin ce se remarca produsele companiei Sikkens pentru ingrijirea lemnului:

  • Rezistenta la uzura – daca te afli in cautarea unor lacuri pentru lemn exterior, rezistenta la uzura este cu atat mai importanta. Solutiile Sikkens te ajuta sa-ti pastrezi peretii exteriori ai casei sau alte obiecte si accesorii din lemn in cea mai buna stare,  indiferent de actiunea intemperiilor;

 

  • Adaptabilitate crescuta – poti alege lacuri pentru lemn exterior pe baza de rasini alchidice, concepute special pentru a face fata provocarilor mediului extern. Ai de asemenea optiunea de a alege lacuri de interior, fara miros;

 

  • Rezistenta la radiatiile UV – compania iti pune la dispozitie produse cu un grad variabil de protectie impotriva radiatiilor ultraviolete. Astfel, daca esti in cautarea unor solutii pentru exterior adecvate, poti gasi produsul care ti se adreseaza in functie de temperatura sau gradul de expunere la razele solare.

Compania Sikkens iti pune la dispozitie solutii superioare pentru ingrijirea lemnului. Poti alege atat lac pentru lemn exterior (pentru fatade sau pereti exteriori) cat si produse destinate interiorului casei (pentru restaurarea mobilierului sau pardoselilor), astfel ca ai parte de o oferta completa.

Alege cu incredere produsul preferat de aici care ti se potriveste si bucura-te de suprafete din lemn lucioase, elegante si rezistente indiferent de anotimp!

Date de contact

  • Telefon: 0724.336.280
  • E-mail: office@colormagic.ro
  • Adresa: Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov

 

 

Related posts

Cum elimini zgomotul din exterior cu ferestre fonoizolatoare?

Adina Meyers

Case de vânzare în Galați: Programul „O familie, o casă” se va transforma în „O nouă casă”. Cu ce schimbări vine

Adina Meyers

Camere auto DVR, confort și securitate: motive pentru achiziționare

Adina Meyers