LifeStyle

La MODEXPO au fost expuse colecții de haine, pantofi și accesorii pentru fiecare stil

MODEXPO – Expoziția internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii – s-a desfășurat la ROMEXPO, în perioada 14 – 17 martie.

 

Manifestarea a fost dedicată industriei textilelor din România și a reprezentat platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea de noi produse.

 

Timp de 4 zile, la ROMEXPO, vizitatorii au găsit piese vestimentare, încălțăminte, produse unice – handmade și au beneficiat de mari reduceri.

 

De asemenea, pe perioada evenimentului, cei prezenți au primit sfaturi în legătură cu tendințele în modă pentru 2019. Aceștia au aflat de la specialiști că anul acesta culorile la modă sunt rozul pudrat, burgundy, lila și albastru marin, iar ele trebuie purtate în combinații clasice care să scoată în evidență trăsăturile feței și ale siluetei.

 

În plus, MODEXPO a prezentat și numeroase servicii care au venit în întâmpinarea cerințelor de afaceri ale managerilor și antreprenorilor din domeniu.

 

Evenimentul a fost organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

 

MODEXPO I s-a desfășurat în aceeași perioadă cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I. Aceste manifestări au reunit peste 16.000 de vizitatori.

 

 

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

S-a lansat Clubul Bioderma

Adina Meyers

Și pe tine te deranjează insectele din bucătărie?

Adina Meyers

Un look diferit în fiecare zi cu Rowenta Multistyler

Adina Meyers