Image default
LifeStyle

La InterContinental s-a inaugurat prima terasa Veuve Clicquot din Bucuresti

Aseara, la Hotelul InterContinental, a avut loc petrecerea de inaugurare a terasei de vara „Corso by Veuve Clicquot”- prima terasa din Bucuresti pe care o deschide renumita marca de sampanie.

 

Au participat aproape 100 de celebritati, clienti, jurnalisti, reprezentanti ai hotelului si ai companiei De Silva, importatoarea sampaniei. Panglica inaugurala a fost taiata de Ilie Nastase, Lior Bebera, directorul Hotelului InterContinental si Daniel Sebe, reprezentantul Moet Hennessy in Romania.

 

„Sunt foarte mandru ca inauguram la Hotelul InterContinental prima terasa Veuve Clicquot din Bucuresti. Este o terasa eleganta, unde se pot savura bauturi unice in Bucuresti, care ne pozitioneaza la cel mai inalt nivel, pe piata barurilor si restaurantelor din capitala” a spus Lior Bebera, Director General al Hotelului InterContinental Bucuresti.

 

Terasa de vara „Corso by Veuve Clicquot” este singura din Bucuresti care ofera oaspetilor cocktailuri speciale de vara, cu sampania Veuve Clicquot Rich.

 

Terasa se afla la parterul Hotelului InterContinental, cu intrare directa din Bulevardul Nicolae Balcescu si are 25 de locuri la masa si in gondole, fiind deschisa zilnic, pina la miezul noptii.

 

Rezervari se pot face la : 0799 994 995 sau [email protected]

Articole similare

Potolește-ți setea de vară cu Litorsal!

comunicat de presa

Siniat Romania isi intareste pozitia pe piata de gips-carton

Ion Diamandi

Delta Studio a lansat a treia ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior”

comunicat de presa

Lasă un comentariu

1 × two =