LifeStyle

La InterContinental s-a inaugurat prima terasa Veuve Clicquot din Bucuresti

Aseara, la Hotelul InterContinental, a avut loc petrecerea de inaugurare a terasei de vara „Corso by Veuve Clicquot”- prima terasa din Bucuresti pe care o deschide renumita marca de sampanie.

 

Au participat aproape 100 de celebritati, clienti, jurnalisti, reprezentanti ai hotelului si ai companiei De Silva, importatoarea sampaniei. Panglica inaugurala a fost taiata de Ilie Nastase, Lior Bebera, directorul Hotelului InterContinental si Daniel Sebe, reprezentantul Moet Hennessy in Romania.

 

„Sunt foarte mandru ca inauguram la Hotelul InterContinental prima terasa Veuve Clicquot din Bucuresti. Este o terasa eleganta, unde se pot savura bauturi unice in Bucuresti, care ne pozitioneaza la cel mai inalt nivel, pe piata barurilor si restaurantelor din capitala” a spus Lior Bebera, Director General al Hotelului InterContinental Bucuresti.

 

Terasa de vara „Corso by Veuve Clicquot” este singura din Bucuresti care ofera oaspetilor cocktailuri speciale de vara, cu sampania Veuve Clicquot Rich.

 

Terasa se afla la parterul Hotelului InterContinental, cu intrare directa din Bulevardul Nicolae Balcescu si are 25 de locuri la masa si in gondole, fiind deschisa zilnic, pina la miezul noptii.

 

Rezervari se pot face la : 0799 994 995 sau [email protected]

Articole similare

Mai mult spatiu de depozitare cu noile combine frigorifice SmartCool de la Bosch

comunicat de presa

BIO Camp, tabara de vara pentru adolescenti cu potential

Redacția

Lindab Romania a semnat trei contracte importante in a doua parte a anului

comunicat de presa

1 comment

Degwxpd 15 April, 2020 at 8:38 pm

Fates that with embodied climbers of ED sildenafil generic

Reply

Lasă un comentariu