Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Idei pentru biroul de acasă

Amenajarea unui birou acasă este o acțiune pe cât de necesară, pe atât de avantajoasă. În plus, un spațiu de lucru utilat inteligent poate crește capacitatea de concentrare, astfel încât să obții rezultatele dorite.

Tipul de birou trebuie ales în funcție de nevoile tale, dar și de suprafața încăperii sau cantitatea de lumină care pătrunde în interior. Într-o cameră mare, ai posibilitatea să amenajezi un birou dublu, astfel încât să poată lucra două persoane în același timp.

De asemenea, poți opta pentru un sistem de birou compus din mai multe elemente, cum ar fi: masă, scaun, dulapuri amplasate în stânga, deasupra și în dreapta mesei.

Într-un spațiu mic poți improviza un birou de colț, creat din câteva dulapuri mici și o masa. O altă variantă ar fi confecționarea unei mese din două scăunele și un blat din lemn.

Nu în ultimul rând, valorifică spațiul pe verticală. Cum? Realizează pe comandă un birou de perete din lemn dotat cu sertare și polițe de depozitare. Astfel, nu va mai fi necesar să incluzi un corp de mobilier de sol.

Dacă nu îți permiți să aloci un buget pentru cumpărarea unui birou nou, folosește obiecte reciclate. De exemplu, poți confecționa o masă utilizând picioarele unei mese vechi și o ușă veche (pe post de blat).

În galeria foto vei descoperi și alte idei creative de amenajare a biroului de acasă. Succes!

Sursă foto: www.pinterest.com, www.shutterstock.com

 

 

Articole similare

Coltul de relaxare din gradina

casamea.ro

Drujba se poate dovedi extrem de utila daca ai casa la tara – noi iti spunem pe care sa o alegi!

casamea.ro

Accente de roz in curtea interioara: 10 idei de amenajare

Catalina Coca

Lasă un comentariu