Amenajarea unui birou acasă este o acțiune pe cât de necesară, pe atât de avantajoasă. În plus, un spațiu de lucru utilat inteligent poate crește capacitatea de concentrare, astfel încât să obții rezultatele dorite.

Tipul de birou trebuie ales în funcție de nevoile tale, dar și de suprafața încăperii sau cantitatea de lumină care pătrunde în interior. Într-o cameră mare, ai posibilitatea să amenajezi un birou dublu, astfel încât să poată lucra două persoane în același timp.

De asemenea, poți opta pentru un sistem de birou compus din mai multe elemente, cum ar fi: masă, scaun, dulapuri amplasate în stânga, deasupra și în dreapta mesei.

Într-un spațiu mic poți improviza un birou de colț, creat din câteva dulapuri mici și o masa. O altă variantă ar fi confecționarea unei mese din două scăunele și un blat din lemn.

Nu în ultimul rând, valorifică spațiul pe verticală. Cum? Realizează pe comandă un birou de perete din lemn dotat cu sertare și polițe de depozitare. Astfel, nu va mai fi necesar să incluzi un corp de mobilier de sol.

Dacă nu îți permiți să aloci un buget pentru cumpărarea unui birou nou, folosește obiecte reciclate. De exemplu, poți confecționa o masă utilizând picioarele unei mese vechi și o ușă veche (pe post de blat).

În galeria foto vei descoperi și alte idei creative de amenajare a biroului de acasă. Succes!

Sursă foto: www.pinterest.com, www.shutterstock.com

 

 

Related posts

Cel mai puternic motoferăstrău destinat pomiculturii

Adina Meyers

Afla care sunt cele mai importante aspecte in mobilarea unui spatiu de birouri chiar de la specialistii prodesignart.ro

Adina Meyers

Și baia merită atenția ta

Adina Meyers