LifeStyle

Knauf Gips lanseaza Knauf To Go, un nou concept de retail trading

Ce este Knauf To Go? Un nou concept de self-service pe care Knauf Gips Romania, in parteneriat cu distribuitorii sai locali, il propune beneficiarului final.  De la persoanele care doresc sa isi aduca imbunatatiri locuintei personale, la profesionistii amenajarilor interioare – tehnicieni, ingineri, montatori – toti clientii unui Knauf To Go au un avantaj datorat noului concept de comercializare a produselor si solutiilor Knauf.

Care sunt beneficiile noului concept de retail Knauf To Go? Consultanta de specialitate,  servicii impecabile, gama completa de produse, usurinta luarii deciziei de cumparare, informatie clara si la indemana, solutii reale in timp real.

Noul concept de self-service reprezinta mai mult decat o gama optim gandita de produse, el este de fapt un serviciu complet intr-o singura sursa, un adevarat “one stop shop” al solutiilor Knauf.

“Vorbim de intreaga gama de produse si sisteme Knauf Gips, amplasat convenabil/ la indemana clientului intr-o arie dedicata in cadrul magazinului, avand avantajul unui sistem de prezentare gandit in asa fel incat, prin utilizarea codurilor de culoare, a panourilor explicative detaliate si sprijinul specialistilor care stau la dispozitia acestuia, sa faciliteze exercitiul de decizie si procesul de cumparare in sine.” a declarat dl. Mihai Marinescu, Director  Executiv Knauf Gips Romania. “Acest concept are o dubla adresare: in primul rand clientul final, dar si partenerul nostru de afaceri, distribuitorul. Amandurora le economisim timp si le usuram demersul de vanzare-cumparare” a mai spus dl. Mihai Marinescu.

Firma Bilden, distribuitorul Knauf Gips inregistreaza vanzari in crestere pentru sistemele Knauf, aceasta evolutie fiind sustinuta si de implementarea acestui nou concept.   “Suntem multumiti ca am contribuit la adaptarea conceptului Knauf To Go pe piata din Romania, alocand pentru acesta peste 130 mp din suprafata magazinului nostru, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate. Este un alt mod de a vinde gips-cartonul. In trecut ne limitam ca din acest domeniu sa comercializam doar cateva articole, preponderent placi. 

In acest moment punem la dispozitia clientilor nostri sisteme pentru gips-carton alcatuite din peste 150 repere Knauf, aflate permanent pe stoc. Ne-am propus pentru anul acesta  o crestere de peste 40% a cifrei de afaceri in acest segment, trend care se confirma dupa evolutia primelor 4 luni. Knauf To Go ne-a adus vanzari in crestere.  Prin aceasta noua pozitionare am intrat intr-o etapa de sofisticare a afacerii, acum oferind clientilor mai multe oportunitati de a beneficia de avantajele sistemelor Knauf”,  a declarat dl Catalin Stegaru – coproprietar Bilden, unul dintre distribuitorii Knauf Gips.

Conceptul Knauf To Go a fost initiat pe piata din Germania pe finalul anului  2011, iar in acest moment functioneaza cu succes in peste 180 locatii pe piata profesionala de profil din aceasta tara. “Dupa inaugurarea proiectui pilot din Romania suntem in plin proces de multiplicare a conceptului Knauf To Go Concept Store 1.0 la nivel national”, a mai adaugat dl Mihai Marinescu.

Related posts

Care este cel mai bun salon de epilare definitiva din Bucuresti

Adina Meyers

Peste 65.000 de lei pentru Horia Bernea

Adina Meyers

Șatenele au un nou secret de îngrijire a părului: Gama Brilliant Brown de la PARUSAN

Adina Meyers