LifeStyle

Cum sa iti pregatesti gradina pentru sezonul de primavara

Cu totii ne dorim o gradina frumos decorata, care sa inspire un aer primitor si o atmosfera de buna dispozitie, mai ales daca locuim la casa si suntem pasionati de ingrijirea atenta a spatiilor verzi. Insa, chiar daca locuiesti la bloc nimic nu te impiedica sa creezi un spatiu verde care sa dea culoare si stare de bine caminului tau!

Acum ca toamna si-a intrat in drepturi, este momentul ideal pentru a iti pregati gradina pentru sezonul rece si pentru perioada de primavara. Nu uita ca aspectul placut al gradinii trebuie intretinut de toamna, sezonul in care trebuie sa te gandesti in perspectiva si sa hotarasti care este modul in care vrei sa imbunatatesti aspectul gradinii pentru primavara.

Nelipsit din decorul gradinilor, trandafirul este usor de plantat si usor de intretinut, reusind sa transforme orice loc banal intr-o incantare a privirilor, emanand in acelasi timp o mireasma placuta. In aceasta perioada, solul este plin de substante nutritive, asa ca este momentul oportun in care poti planta trandafiri tineri.

Si pentru a aduce un aer nou gradinii tale, noi iti recomandam sa o decorezi cu trandafiri de gradina celebri din gama completa FamousRoses.eu. Disponibili in diverse categorii, acestia fac parte din gama celor mai cunoscute soiuri de trandafiri din intrega lume, fiind cotati la un nivel de calitate premium.

Alege trandafirii din cea mai noua colectie – Poulsen – pentru ca gradina ta sa capete un aspect incantator, care sa fure privirile trecatorilor sau ale invitatilor tai. Culorile vii combinate in nuante aprinse, pastelate ori rar intalnite, miresmele imbietoare, diversitatea formelor petalelor realizeaza un mix ideal pentru o atmosfera boema, romantica ori vivace si energica.

De la trandafiri pentru gradina cu flori grupate ori cu flori mari pana la trandafirii urcatori, FamousRoses.eu ofera o varietate larga de unde poti alege in functie de preferintele tale!

Comenzile se realizeaza atat in Romania, dar si in celelalte tari din Europa, iar in plus poti beneficia de indrumare din partea personalului, care are o experinta vasta in plantarea, cresterea si livrarea butasilor de trandafiri.

Surprizele nu se termina aici si pentru comenzi mai mari de cinci trandafiri, vei primi GRATUIT un trandafir Bonita!

Afla mai multe detalii: http://www.famousroses.eu/.  

Tu te-ai gandit cum va arata gradina la primavara?

Related posts

Rețetă pentru Mancare de mazăre (varianta de post)

Adina Meyers

INSP: Persoanele care vin din Spania vor fi carantinate la domiciliu

Adina Meyers

Noutati la BIFE-SIM 2013

Adina Meyers