LifeStyle

Izoleaza-ti casa pentru viitor cu fereastra Futura de la Gealan

Gealan a dezvoltat noul sistem Futura, cu performante superioare de izolare termica, acum si in varianta colorata. Design-ul si inovatia tehnologica ofera caminului o functionalitate ridicata si un aspect modern.

Aceasta ofera o nota de exclusivitate imbinata cu o izolatie termica excelenta, intrucat ferestrele din PVC cu placare din aluminiu colorat sunt nu doar rezistente, ele ofera de asemenea numeroase oportunitati in personalizarea culorii.

Datorita caracteristicilor sale deosebite, profilul este recomandat pentru executia ansamblurilor de tamplarie destinate instalarii la casele pasive, care fac posibila mentinerea, atat iarna cat si vara, a unei temperaturi constante fara folosirea unui sistem obisnuit de incalzire sau de climatizare.

Acest produs inovator integreaza tehnologile IKD in profilul de toc pentru izolare termica intensiva dar si STV datorita caruia se pot realiza dimensiuni ale cercevelei de pana la 2,4 m si se asigura o protectie antiefractie ridicata.

Odata cu dezvoltarea sistemului FUTURA® impreuna cu acrylcolor, Gealan stabileste premisele pentru dezvoltarea continua a sistemul cu tehnologii unice si fiabile. Acesta este la fel de potrivit pentru cladirile noi cat si pentru cele in renovare.

www.gealan.ro

http://www.ferestrepentrucasepasive.ro

Related posts

Coronavirus: românii au făcut doar achiziții de bază de la declanșarea pandemiei COVID-19

Adina Meyers

Noul VELUX.ro – sursa de inspiratie pentru arhitecti şi dezvoltatori

Adina Meyers

Rulota: ghid de vacanță cu casa pe 4 roți – FOTO

Adina Meyers