LifeStyle

Invitatie pentru antreprenori: Romania libera organizeaza Scoala de Business

Esti antreprenor sau vrei sa devii? Te invitam la evenimentul "The Business Summer School for Modern Entrepreneurs", organizat de cotidianul Romania Libera in colaborare cu expertul international Ozana Giusca.

Evenimentul va avea loc in data de 3 septembrie, la Jubile The Ballroom Pipera, iar antreprenorii se pot inscrie gratuit pentru a afla cele mai noi strategii de dezvoltare a afacerilor.

Timp de trei ore, de la 09.30 pana la 12.30, Ozana Giusca va impartasi din experienta sa pentru a ajuta antreprenorii sa devina cunoscuti in ochii publicului, sa dezvolte campanii eficiente de marketing, sa isi vanda produsele si serviciile la cele mai bune preturi si sa evite cele mai frecvente greseli in afaceri.

Ozana Giusca este expert international in dezvoltarea afacerilor, speaker de talie mondiala, autoare a unui best-seller de afaceri si antreprenoare de succes, cu afaceri in Statele Unite, Marea Britanie si Romania. Una dintre abilitatile Ozanei este identificarea blocajelor din companii, dar si a modalitatilor de crestere a veniturilor si profiturilor companiilor mici si mijlocii din diverse industrii, prin realizarea unor oferte irezistibile, crearea unei prezente coerente pe Internet si gasirea celor mai eficiente canale de vanzare online.

"Am primit cu bucurie invitatia redactiei Romania libera sa initiez acest dialog deschis cu antreprenorii romani. Este o ocazie unica sa impartasesc cele mai importante lectii invatate din numeroase esecuri si succese antreprenoriale, atat cele personale, cat si cele ale clientilor, pe care i-am ajutat sa isi dezvolte afacerile folosind puterea Internetului si strategii care functioneaza in economia de azi", spune Ozana Giusca.

Evenimentul "The Business Summer School for Modern Entrepreneurs" face parte din proiectul "Antreprenor XXI", initiat de Romania libera, in colaborare cu Ozana Giusca, la inceputul lunii august.

"Proiectul a aparut in urma solicitarilor primite la redactie din partea proprietarilor de afaceri mici si mijlocii si liber-profesionistilor, care si-au dorit o pagina de business cu sfaturi si solutii pentru cele mai frecvente probleme. In plus, am demarat o serie de evenimente care ii vor ajuta pe antreprenori sa tina pasul cu noutatile din mediul afacerilor. Pe viitor, ne propunem sa aducem la evenimente si alti speakeri internationali care sa-si prezinte programele de business in fata antreprenorii romani", explica Adrian Rus, manager Romania libera.

Antreprenorii interesati sa isi dezvolte afacerile se pot inscrie, gratuit, pana miercuri, la "The Business Summer School for Modern Entrepreneurs" pe pagina evenimentului. Totodata, pentru a fi la curent cu cele mai utile sfaturi din domeniul antreprenoriatului, se pot abona la newsletter-ul Antreprenor XXI de pe site-ul www.romanialibera.ro.

 

Related posts

Distribuitorul Gerard in Romania

Adina Meyers

Câteva lucruri de care poți ține cont dacă te gândești să achiziționezi un câine

Adina Meyers

Designerul Hamid Nicola Katrib lanseaza o noua platforma de comunicare

Adina Meyers