LifeStyle

Romania participa la Targul International Sajam Namestaja

Romania participa pentru prima oara la la targul international de mobila si decoratiuni interioare Sajam Namestaja, ajuns la a 49-a editie.

Cu un stand organizat sub pavilion national, Romania are alaturi tari ca Slovenia, Croatia, Bulgaria, Turcia, Serbia, potrivit MECMA.

„Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA), Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, au organizat, in cadrul parteneriatului public-privat, participarea la targul international de mobila si decoratiuni interioare Sajam Namestaja,  care se desfasoara la Belgrad, Serbia, in perioada 14-20 noiembrie 2011″, se arata intr-un comunicat al ministerului.

Sub brand-ul sectorului de mobila „Style, Comfort, Durability – Romanian Furniture”  isi expun produsele opt companii din industria mobilei, respectiv Country Elements din Satu Mare, Casa Rusu si Rus Savitar – Dumbravita/Timis, Ovi  Prod Criseni/Salaj, Silvarom Bucuresti, Savini Due Sebes, Simex Grup Simleul Silvaniei/Salaj si Tehnoprod din Piatra Neamt.

Firmele romanesti prezinta o oferta de branduri proprii, in conformitate cu proiectul de branding al ramurii prevazut in Strategia Nationala de Export si produse specifice pentru aceasta piata: mobilier pentru casa si institutii publice realizat din lemn de cires, stejar, rasinoase, cu finisaje patinate, mobilier stil clasic cu linii rafinate, mobilier tapitat si din lemn masiv.

Obiectivul principal al participarii romane, cu branduri renumite, este acela de a face cunoscuta industria de mobila din Romania.

Totodata, aceasta constitue o ocazie propice pentru stabilirea de noi contacte cu potentiali parteneri de afaceri, precum si consolidarea relatiilor comerciale si de parteneriat existente, cu societati de profil din Serbia si din alte tari, cu efecte benefice asupra extinderii si modernizarii gamei de produse si cresterii exporturilor de mobilier”, se spune in comunicat.

Firmele participante vor participa in cea de-a doua zi a targului, la un seminar de afaceri organizat la initiativa APMR, cu sprijinul BPCE Belgrad, in cadrul programului de conferinte al targului.

Targul Sajam Namestaja gazduieste pe o suprafata de 37.770 m.p. structurata in 6 pavilioane, peste 500 de companii de mobila, decoratiuni interioare, echipamente, masini si utilaje pentru industria mobilei, elemente complementare din lemn si accesorii din peste 25 de tari.

Related posts

Sute de profesori s-au specializat în prevenirea bullying-ului

Adina Meyers

Noaptea Europeana a Muzeelor – un succes!

Adina Meyers

Generali Asigurari lanseaza AutoComplet, pachetul de CASCO si RCA la un pret accesibil

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe