LifeStyle

Ce culoare are casa ta?

Alege-o pe cea preferata din numeroasele variante oferite de profilele Gealan. O pata de culoare este cea mai eficienta modalitate de a personaliza si oferi unicitate unei locuinte.

De aceea, inca de acum 30 de ani, Gealan a dezvoltat o tehnica inovativa, prin care se pot realiza profile de ferestre colorate, care dau un aspect fermecator oricarei cladiri. De atunci, acrylcolor este prima optiune a constructorilor, proiectantilor si arhitectilor, pentru exigente ridicate cu privire la ferestre si usi colorate.

In arhitectura, esteticul rezulta din armonia perfecta a culorii, formei si materialului, indiferent daca e vorba de cladiri istorice sau de locuinte moderne. Pentru a raspunde si celor mai exigente cerinte, Gealan imbina perfomanta tehnica si nevoia estetica intr-un singur produs – Gealan Futura, fereastra viitorului, cerificata si in varianta colorata.

Cu un design inovator si o gama larga de optiuni in ceea ce priveste profilele colorate, ferestrele Gealan marcheaza accente deosebite si determina personalitatea fiecarei cladiri. Astfel, pe langa cele sapte nuante standard, Gealan produce ferestre acrylcolor in toate nuantele RAL. In plus, ferestrele Gealan pot avea una din cele 34 de nuante de folii uni si decor lemn sau pot fi placate cu aluminiu. Datorita tehnologiei acrylcolor, se pot obtine tonuri potrivite oricarei ambiante.

Pentru cei care pretuiesc aspectul natural in decorarea ferestrelor, dar nu isi doresc sa renunte la avantajele oferite de tehnica moderna, Gealan ofera alternativa ferestrelor din PVC cu aspect de lemn. Acestea imbina armonios beneficiile de izolatie termica si fonica cu aspectul natural si nobil al lemnului.

In ceea ce priveste latura tehnica, prin procedura de coextrudare, corpul de baza din PVC alb si stratul acrilic colorat sunt contopite inseparabil, rezultatul fiind o suprafata exterioara colorata, mat-matasoasa, extrem de rezistenta. Daca va intrebati care sunt avantajele acrylcolor, e bine sa stiti ca stratul acrilic colorat este de doua ori mai rezistent decat suprafata din PVC a ferestrelor albe. De asemenea, acrilul este un material extrem de rezistent din punct de vedere al stabilitatii culorii, fiind folosit si pentru stopurile automobilelor. Si din punct de vedere al intretinerii, ferestrele acrycolor se remarca prin calitati deosebite, fiind usor de curatat si totodata, insensibile la murdarie.

Datorita noilor tehnologii, profilele colorate de la Gealan va ajuta sa tineti cont atat de aspectul cladirii, cat si de amenajarea interioara, exteriorul ferestrei fiind asortat fatadei, iar interiorul, ales in functie de design. Pe langa aspectul inedit si functionalitatea convingatoare, ferestrele colorate se pot realiza in forme variate, atat pentru cladiri moderne, cat pentru constructii vechi. Cu ferestrele acrylcolor, va bucurati de o lume colorata, case stralucitoare si fatade inconfundabile!

 

Related posts

Luana Ibacka prezinta un nou Curs despre Arta si Magia Feminitatii la Palatul Noblesse

Adina Meyers

Oamenii diferiti dorm diferit

Adina Meyers

Accesorii auto pentru exterior pe care orice șofer trebuie să le ia în considerare

Adina Meyers